The Roethlis-burger
No Reviews
Ingredienser
Antal serveringer
| 2 Burgerboller | |
| 500g Hakket oksekød | |
| 2 Æg | |
| 1 dl Piskefløde | |
| 2 Løg | |
| 100g Cheddar | |
| 8 skiver Bacon | |
| Smør | |
| Neutral olie |
Fremgangsmåde
1.
Lav bløde løg
Skær løgene i halve ringe.
Hæld olie på panden og løgene skal på.
Krydr med salt og peber.
Svits indtil de er gyldne og riv en masse cheddarost i - omtrent lige dele ost og løg.
Lad osten smelte sammen med løgene uden at det brænder på.
Mark as complete
2.
Lav burgerbøffer
Ælt oksekødet i hænderne et par minutters tid.
Bank det helt fladt (5-7 mm) og form det efter bollen (aflang eller rund).
Brun lidt smør og olie af på en pande og læg bøffen på. Eller grill den!
Den skal have ca. 3 minutter på begge sider. Krydr med salt og peber til sidst
Mark as complete
3.
Lav røræg
Steg bacon i en pande.
Slå æggene ud i en skål, hæld fløde i og pisk godt.
Kom olie i en varm pande og hæld æggemassen i.
Krydr med salt og peber.
Rør rundt og kom i en skål, når konsistensen af røræggene er gode.
Mark as complete
4.
Saml din burger!
Bollen kan evt. smøres med Hellmann’s mayo eller Miracle whip
Læg røræg på bunden af bollen.
Læg bøffen ovenpå.
Løg og ost ovenpå.
Bacon ovenpå og burgerbollen øverst.
Server med ketchup til.
Og husk: Ingen grøntsager – altså bortset fra bacon!
God appetit!
Mark as complete







Skriv et svar