SMØRDAMPEDE MAJS
No Reviews
Ingredienser
Antal serveringer
| 4 Majs | |
| En pakke Smeltet smør | |
| Estragon |
Fremgangsmåde
1.
Tag smørret ud af køleskabet!
Start med at tage din smør ud af køleskabet. Den skal gerne nå at blive HELT blød inden du skal bruge den.
Mark as complete
2.
Bland dine krydderurter i
Når din smør er blød, blander du dine friske krydderurter i (vi brugte estragon).
Mark as complete
3.
Fedt din majs ind i smør!
Nu skal du smøre hele din majs ind i smørret. Sørg for at den får et godt tykt lag. Træk derefter den grønne majs-"frakke" rundt om majskolben igen, så den er dækket til. På den måde vil dine majs blive tilberedt, mens at de damper i den lækre smør!
Mark as complete
4.
Grill dem!
Grill nu dine majs i 10-15 minutter ved god varme.
Mark as complete
5.
Velbekomme!
Mark as complete







Skriv et svar