x
f
x
f
f
f
f

SMØRDAMPEDE MAJS

30 minutes

Svær

serves 4

“Lige til grillen!”

Fremgangsmetode

Så er der smørdampede majs! De er perverst gode!

Man kan grille hele året! Men når solen engang imellem belønner vores danske kroppe med sin tilstedeværelse, bliver man bare ekstra grill-klar! Derfor giver dig en simpel og lækker opskrift på et fantastisk lækkert og simpelt tilbehør, som du kan lave på grillen.

Vi skal sige mange tak til Thomas Alcayaga for ideen til denne opskrift!

Se at komme igang.

No Reviews

Ingredienser

Antal serveringer
4 Majs
En pakke Smeltet smør
Estragon

Fremgangsmåde

1.

Tag smørret ud af køleskabet!

Start med at tage din smør ud af køleskabet. Den skal gerne nå at blive HELT blød inden du skal bruge den.
Mark as complete
2.

Bland dine krydderurter i

Når din smør er blød, blander du dine friske krydderurter i (vi brugte estragon).
Mark as complete
3.

Fedt din majs ind i smør!

Nu skal du smøre hele din majs ind i smørret. Sørg for at den får et godt tykt lag. Træk derefter den grønne majs-"frakke" rundt om majskolben igen, så den er dækket til. På den måde vil dine majs blive tilberedt, mens at de damper i den lækre smør!
Mark as complete
4.

Grill dem!

Grill nu dine majs i 10-15 minutter ved god varme.
Mark as complete
5.

Velbekomme!

Mark as complete

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.