Reuben Sandwich – en klassiker!
No Reviews
Ingredienser
Antal serveringer
| 8 skiver Bondebrød | |
| Et glas Surkål | |
| 24 skiver Sprængt oksebryst | |
| 8 skiver Emmenthaler ost | |
| Sennep | |
| 125 gram Smør | |
| Chips |
Russisk dressing
| 2-3 spsk revet Peberrod | |
| 4-5 Syltede Agurker | |
| 1,5 dl Mayonnaise | |
| 3 spsk Ketchup |
Fremgangsmåde
1.
"RUSSISK DRESSING"
Start med at rive dine pickles helt fint til en relish.
Mark as complete
2.
"RUSSISK DRESSING"
I en skål blander du nu din ketchup, mayonnaise, pickle relish og peberod. Bland det godt sammen, smag til, og sæt på køl.
Mark as complete
3.
SURKÅL
Hæld din surkål fra glasset og over i en lille si. Nu kan det presses fra væde - dette gør at du ikke får en våd "sloppy" sandwich.
Mark as complete
4.
STEG DIT BRØD
Imens din surkål drypper af, skal du begynde at stege dit brød. På en pande kommer du en god klat smør, og varmer op til en medium/høj varme. Når smørret er smeltet og panden er varm, tilføjer du dit brød.
Hold øje med at din smør ikke brænder på - det giver en grim smag.
Mark as complete
5.
STEG DIT BRØD
Giv dit brød er par minutter på panden ved den medium/høje varme. Tricket er at brødet gerne må være helt sprødt i kanten, få en lidt jævn brunlig farve og lige nå at blive "sætte" sig i midten. Så kan du tage dem af, og lægge dem på noget køkkenrulle. Efter 1-2 minutter hvil, vil du opleve dit brød som dejligt sprødt.
Mark as complete
6.
SAML DIN SANDWICH
Nu er du klar til at samle din sandwich! Læg en bund af den russiske dressing, tilføj 5-6 skiver sprængt oksebryst, 2 skiver emmentaler, to gode skefulde surkål og top med masses sennep! Pynt med salte sprøde chips!
Mark as complete
7.
VELBEKOMME!
Mark as complete







Skriv et svar