x
f
x
f
f
f
f

Reuben Sandwich – en klassiker!

30 min

medium

Personer 4

"Reuben... Vi ELSKER dig!"

Fremgangsmetode

Reuben Sandwich er en ægte amerikansk klassiker.

Har man været i New York, er der næsten statsgaranti for at man er støt på Reubens lækre sandwich med masser af kød, ost og lækker “russisk” dressing.

For os er Reuben sandwich indbegrebet af madkulturen på den amerikanske østkyst. Flere forskellige kulturer er bundet smukt sammen i denne forholdsvis simple sandwich, som på trods af sin mange år på bagen, stadig holder som en af de bedste sandwich i verden! I en smeltegryde af østeuropæiske smage, tysk surkål, schweizisk ost og solidt hollandsk og amerikansk landbrug bliver Reubens sandwich født, og siden har den sejret verden over.

Der findes mange historier, om hvordan denne ikoniske sandwich blev til. Var fødestedet New York, Nebraska eller et helt tredje sted? Hed opfinderen overhovedet Reuben? Vi har ikke svaret, men i videoen, kan du finde vores opskrift og se vores bud på hvordan den blev til..

Velbekomme!

No Reviews

Ingredienser

Antal serveringer
8 skiver Bondebrød
Et glas Surkål
24 skiver Sprængt oksebryst
8 skiver Emmenthaler ost
Sennep
125 gram Smør
Chips
Russisk dressing
2-3 spsk revet Peberrod
4-5 Syltede Agurker
1,5 dl Mayonnaise
3 spsk Ketchup

Fremgangsmåde

1.

"RUSSISK DRESSING"

Start med at rive dine pickles helt fint til en relish.
Mark as complete
2.

"RUSSISK DRESSING"

I en skål blander du nu din ketchup, mayonnaise, pickle relish og peberod. Bland det godt sammen, smag til, og sæt på køl.
Mark as complete
3.

SURKÅL

Hæld din surkål fra glasset og over i en lille si. Nu kan det presses fra væde - dette gør at du ikke får en våd "sloppy" sandwich.
Mark as complete
4.

STEG DIT BRØD

Imens din surkål drypper af, skal du begynde at stege dit brød. På en pande kommer du en god klat smør, og varmer op til en medium/høj varme. Når smørret er smeltet og panden er varm, tilføjer du dit brød. Hold øje med at din smør ikke brænder på - det giver en grim smag.
Mark as complete
5.

STEG DIT BRØD

Giv dit brød er par minutter på panden ved den medium/høje varme. Tricket er at brødet gerne må være helt sprødt i kanten, få en lidt jævn brunlig farve og lige nå at blive "sætte" sig i midten. Så kan du tage dem af, og lægge dem på noget køkkenrulle. Efter 1-2 minutter hvil, vil du opleve dit brød som dejligt sprødt.
Mark as complete
6.

SAML DIN SANDWICH

Nu er du klar til at samle din sandwich! Læg en bund af den russiske dressing, tilføj 5-6 skiver sprængt oksebryst, 2 skiver emmentaler, to gode skefulde surkål og top med masses sennep! Pynt med salte sprøde chips!
Mark as complete
7.

VELBEKOMME!

Mark as complete

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.