x
f
x
f
f
f
f

Refried Beans

25 minutes

medium

serves 1

"Refried beans er et MUSTHAVE til alle dine spicy retter!"

Fremgangsmetode

Refried Beans er en delikat og alsidig tilbehørs-ret, som kan give et lækkert latin-amerikansk indspark til mange retter.

Refried beans er ikke bare til dig, som elsker bønner, nej, selv den største “bønner-hader” kan blive konverteret med denne ret. Retten er fuldstændigt unik i sine mange smage, og konsistensen er fløjlsblød og lækker som intet andet! Så der er vidst ikke så meget andet og sige end: Se så at komme igang!

https://youtu.be/DcB6I3HgJ-0

No Reviews

Ingredienser

Antal serveringer
2 dåser Bønner
Olivenolie
4 fed Hvidløg
Frisk chili
Salt + peber
Spidskommen
Limesaft

Fremgangsmåde

1.

Skær dit hvidløg og din chili ud i fine stykker.
Mark as complete
2.

Kom derefter godt med olie på din pande og varm panden op. Når panden har fået varme, tilføjer du din chili og hvidløg, og lader dem hurtigt svitse af på panden. De må ikke blive brændte! De skal bare afgive smag til olien.
Mark as complete
3.

Derefter skruer du ned på lavere varme, og tilføjer alle dine bønner. I takt med at varmen trænger igennem bønnerne, kan du begynde at mose dem lige så stille. Fortsæt med dette indtil at bønnerne har den ønskede konsistens.
Mark as complete
4.

Du kan med fordel tilføje lidt olie en gang imellem efter behov. Det skal ikke blive for tørt.
Mark as complete
5.

Ekstra tip!

Du kan med fordel tilføje lidt spidskommen og et skævt limejuice til dine refried beans. Vores erfaring er, at det giver lidt mere dybde til retten. Husk at smage retten til med chili. Dine bønner må godt være det komplimenterende "ekstra spark" til dine retter. Når du er færdig skulle du gerne have en cremet og blød bønne-masse, som vil gå godt til mange retter!
Mark as complete

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.