Refried Beans
No Reviews
Ingredienser
Antal serveringer
| 2 dåser Bønner | |
| Olivenolie | |
| 4 fed Hvidløg | |
| Frisk chili | |
| Salt + peber | |
| Spidskommen | |
| Limesaft |
Fremgangsmåde
1.
Skær dit hvidløg og din chili ud i fine stykker.
Mark as complete
2.
Kom derefter godt med olie på din pande og varm panden op.
Når panden har fået varme, tilføjer du din chili og hvidløg, og lader dem hurtigt svitse af på panden. De må ikke blive brændte! De skal bare afgive smag til olien.
Mark as complete
3.
Derefter skruer du ned på lavere varme, og tilføjer alle dine bønner.
I takt med at varmen trænger igennem bønnerne, kan du begynde at mose dem lige så stille. Fortsæt med dette indtil at bønnerne har den ønskede konsistens.
Mark as complete
4.
Du kan med fordel tilføje lidt olie en gang imellem efter behov. Det skal ikke blive for tørt.
Mark as complete
5.
Ekstra tip!
Du kan med fordel tilføje lidt spidskommen og et skævt limejuice til dine refried beans. Vores erfaring er, at det giver lidt mere dybde til retten.
Husk at smage retten til med chili. Dine bønner må godt være det komplimenterende "ekstra spark" til dine retter.
Når du er færdig skulle du gerne have en cremet og blød bønne-masse, som vil gå godt til mange retter!
Mark as complete







Skriv et svar