x
f
x
f
f
f
f

Galette with Pascal – Who loves them in Britain

1 døgn

medium

serves 10

Nam aliquam sem et tortor consequat. Odio tempor orci dapibus ultrices in iaculis. Vitae proin sagittis nisl rhoncus mattis rhoncus. Sed risus ultricies tristique nulla aliquet. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborumd ut perspiciatis unde omnis iste voluptatem accusantium doloremque laudantium,  aperiam, eaque.

No Reviews

Ingredienser

Antal serveringer
300g Boghvede
1 teske Salt
Vand
FYLD
Æg
Revet ost
Skinke i tynde skiver
Smør

Fremgangsmåde

1.

DEJEN

Dejen er glutenfri, og det kræver derfor lidt ekstra tid for melet at suge væde til sig. Derfor er det vigtigt at du starter dagen inden du skal bruge den.
Mark as complete
2.

DEJEN

Tag en stor skål og hæld din boghvede og salt i den.
Mark as complete
3.

DEJEN

Inkorporer nu vand lidt af gangen indtil du har tyk og homogen dej,
Mark as complete
4.

DEJEN

Inden dejen skal på køl, skal du hælde lidt ekstra vand i skålen, så den ikke tørrer ud mens den er på køl.
Mark as complete
5.

DEJEN

Sæt derefter låg på skålen, og sæt dejen på køl i et døgns tid.
Mark as complete
6.

GALETTE

Når der er gået et døgns tid, er du klar til at lave din galette. Men inden du kan bruge dejen, skal du tilføje lidt mere vand, så du får en mere flydende dej.
Mark as complete
7.

GALETTE

Smør din pande ind i fedtstof. Den bedste måde er at væde noget køkkenrulle i smeltet smør, og smøre panden ind, inden brug.
Mark as complete
8.

Galette

Få nu temperaturen godt op på panden, og hæld lidt af dejen ud i et tyndt lag der dækker hele panden. Kom smør på den øverste side af pandekagen, og vend den om. Så er du klar til at komme fyld på.
Mark as complete
9.

GALETTE

Slå et æg ud på midten af pandekagen. Hvis du kan, må du gerne forsøge at løfte æggeblommen op, og sprede hviden rundt på pandekagen. Dette kan gøre ved hjælp af en køkken/kagespartel.
Mark as complete
10.

GALETTE

Kom nu godt med revetost på
Mark as complete
11.

GALETTE

Tilføj 2-3 stykker tyndtskåret skinke
Mark as complete
12.

GALETTE

Fold nu siderne op langs kanten. Når du er færdig har du en synlig firkant i midten af din Galette hvor du kan se blommen på ægget, og lidt af resten af fyldet. Se billedet eller videoen hvis du er i tvivl om hvordan det skal gøre. Tag nu din Galette af panden og server med det samme! Bon Appetit!
Mark as complete

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.