Dybstegt Apple Pie (Fritters)
No Reviews
Ingredienser
Antal serveringer
| 8 Æbler | |
| 2 ruller Butterdej (færdiglavet) | |
| 1 tsk Allehånde | |
| 2 tsk Kanel | |
| 1 tsk Kardemomme | |
| 1 tsk Stødt Nellike | |
| 8 spsk Muscodavosukker | |
| 1 spsk Maizena majstivelse | |
| 2 spsk Vand | |
| til drys Flormelis | |
| til drys Kanel |
For Dressing
Fremgangsmåde
1.
Skræl dine æbler
Mark as complete
2.
Skær dine æbler ud
Mark as complete
3.
Kompot
Bland kanel, kardemomme, allehånde, stødt nellike, muscovadosukker og æbler sammen i en gryde.
Mark as complete
4.
Kompot
Steg nu det hele ved medium varme indtil dine æbler er blevet møre i det. Forvent en 6-7 minutter.
Mark as complete
5.
Kompot
Tilsæt din smør undervejs, og rør godt rundt.
Mark as complete
6.
Majstivelse
Bland din 1 spsk. majsstivelse sammen med 2 spsk. vand, og rør godt rundt.
Mark as complete
7.
Kompot
Tilføj nu majstivelsen til din kompot, og rør det godt rundt.
Mark as complete
8.
Kompot som fyld
Når din kompot er kølet helt ned, skal den placeres i små klatter, på din butterdej. Mål gerne op på din butterdej, og marker hvor store dine apple fritters skal være. Vi kunne få plads til 9 styks på en færdiglavet butterdej.
Husk at der skal være plads til at man lukke desserten godt til i kanterne. Så ikke noget med at overfylde dem. Så kan man risikere at de åbner under friture.
Mark as complete
9.
Luk din dessert
Når din kompot er placeret, kommer du din anden butterdej henover.
Mark as complete
10.
Luk dem godt
Luk dem godt til - sørg for at presse lidt.
Mark as complete
11.
Skær dem ud
Skær dem nu ud - husk god plads i kanten!
Mark as complete
12.
Skær dem ud
Skær dem nu ud - husk god plads i kanten!
Mark as complete
13.
Luk dem godt i kanten
Luk dem nu godt i kanterne. Brug en gaffel.
Mark as complete
14.
Sæt dem på frys.
Sæt dem nu på frys i en halv time. Dette er vigtigt for at den friturestegning kommer til at lykkes.
Mark as complete
15.
Dybsteg dem
Efter fryseren er de klar til at blive dybstegt. Hold temperaturen på 175-180 grader under hele forløbet. De skal have til de er gyldne og brune. Regn med 5-7 minutter pr. dessert (efter størrelse)
Mark as complete
16.
Efter stegning
Så snart de er klar, skal de op på en tallerken med køkkenrulle. Lad nu lidt af olien blive suget ud, inden du pynter med flormelis og ekstra kanel.
Mark as complete
17.
Velbekomme!
Done
Mark as complete







Skriv et svar