x
f
x
f
f
f
f

Dybstegt Apple Pie (Fritters)

1,5 timer

medium

serves 4

"Dine tænder kommer til at løbe i vand! MUMS!"

Fremgangsmetode

Elsker du også en klassisk apple pie? Det gør vi også! Men vi har udviklet lidt på klassikeren, og lavet en lækker mundret bid, som kan gå til alle dine sportsaftener!

Vores dybstegte apple pie er en lækker mundret bid, som giver dig alt hvad en dessert skal kunne! Den har masser af sødme, men også gode efterårs-krydderier, som leder tankerne hen mod Thanksgiving og pumpkin spice!

Den kan bruges til alle dine sportsaftener, om det så er en grundspils kamp i håndbold, VM i fodbold eller Super Bowl!

Se at komme i gang, du vil ikke fortyde det. Det er bar en lækker og nem dessert, som kan gå hen og blive en ny klassikker!

God fornøjelse !

No Reviews

Ingredienser

Antal serveringer
8 Æbler
2 ruller Butterdej (færdiglavet)
1 tsk Allehånde
2 tsk Kanel
1 tsk Kardemomme
1 tsk Stødt Nellike
8 spsk Muscodavosukker
1 spsk Maizena majstivelse
2 spsk Vand
til drys Flormelis
til drys Kanel
For Dressing

Fremgangsmåde

1.

Skræl dine æbler

Mark as complete
2.

Skær dine æbler ud

Mark as complete
3.

Kompot

Bland kanel, kardemomme, allehånde, stødt nellike, muscovadosukker og æbler sammen i en gryde.
Mark as complete
4.

Kompot

Steg nu det hele ved medium varme indtil dine æbler er blevet møre i det. Forvent en 6-7 minutter.
Mark as complete
5.

Kompot

Tilsæt din smør undervejs, og rør godt rundt.
Mark as complete
6.

Majstivelse

Bland din 1 spsk. majsstivelse sammen med 2 spsk. vand, og rør godt rundt.
Mark as complete
7.

Kompot

Tilføj nu majstivelsen til din kompot, og rør det godt rundt.
Mark as complete
8.

Kompot som fyld

Når din kompot er kølet helt ned, skal den placeres i små klatter, på din butterdej. Mål gerne op på din butterdej, og marker hvor store dine apple fritters skal være. Vi kunne få plads til 9 styks på en færdiglavet butterdej. Husk at der skal være plads til at man lukke desserten godt til i kanterne. Så ikke noget med at overfylde dem. Så kan man risikere at de åbner under friture.
Mark as complete
9.

Luk din dessert

Når din kompot er placeret, kommer du din anden butterdej henover.
Mark as complete
10.

Luk dem godt

Luk dem godt til - sørg for at presse lidt.
Mark as complete
11.

Skær dem ud

Skær dem nu ud - husk god plads i kanten!
Mark as complete
12.

Skær dem ud

Skær dem nu ud - husk god plads i kanten!
Mark as complete
13.

Luk dem godt i kanten

Luk dem nu godt i kanterne. Brug en gaffel.
Mark as complete
14.

Sæt dem på frys.

Sæt dem nu på frys i en halv time. Dette er vigtigt for at den friturestegning kommer til at lykkes.
Mark as complete
15.

Dybsteg dem

Efter fryseren er de klar til at blive dybstegt. Hold temperaturen på 175-180 grader under hele forløbet. De skal have til de er gyldne og brune. Regn med 5-7 minutter pr. dessert (efter størrelse)
Mark as complete
16.

Efter stegning

Så snart de er klar, skal de op på en tallerken med køkkenrulle. Lad nu lidt af olien blive suget ud, inden du pynter med flormelis og ekstra kanel.
Mark as complete
17.

Velbekomme!

Done
Mark as complete

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.