Den er uhyyyygelig lækker!
No Reviews
Ingredienser
Antal serveringer
| 1 Banana cream pie | |
| Flødeskum |
Marengstoppe – spøgelser
| 3 Æggehvider | |
| 2 dl Sukker | |
| 5 dråber Citronsaft | |
| Chokoladeknapper |
Fremgangsmåde
1.
Start med at piske æggehviderne helt stive
Mark as complete
2.
Tilsæt derefter sukker og citronsaft og pisk videre til massen er rigtig tyk og "sej".
Mark as complete
3.
Kom så hele massen i en frostpose og klip et lille hul i spidsen.
Mark as complete
4.
Beklæd nu en bageplade med bagepapir, og sæt en lille dup af marengsmassen i hvert hjørne under papiret, så det ikke skrider.
Mark as complete
5.
Lav nu små marengstoppe overalt på pladen. Toppens størrelse afhænger af din ønskede størrelse på dine marengsspøgleser. Så det er helt op til dig (medregn ekstra bagetid ved meget store toppe)
Mark as complete
6.
Stil pladen i køleskabet i 15 min. Sæt ovnen på 125*..
Mark as complete
7.
Form spøgelser ved hjælp af 2 skeer.
Mark as complete
8.
Bag dem nederst i ovnen i 50 min. De må ikke tage (for meget) farve.
Mark as complete
9.
Når de er kølet ned, sæt da små øjne på med de små chokoladeknapper.
Mark as complete
10.
Tag nu de færdigbagte banana cream pie, og tilføj et lag flødeskum på toppen. Placer derefter de små spøgelser i flødeskummen.
Mark as complete







Skriv et svar