Banana Cream Pie
No Reviews
Ingredienser
Antal serveringer
| 125g Smeltet smør | |
| 125g Sukker | |
| 250g Hvedemel | |
| 1 Æg | |
| 1 tsk Bagepulver |
Fyld
| 150g Sukker | |
| 40g Hvedemel | |
| 1 tsk Salt | |
| 475ml mælk | |
| 3 Æggeblommer | |
| 30g Smør | |
| 1.25 tsk Vanilje Essens | |
| 4 Bananer |
Fremgangsmåde
1.
Tærtebund
Bland alle ingredienser og fordel dejen i et smurt tærtefad.
Bag i 12-15 min ved 175 grader.
Mark as complete
2.
Tag tærtebunden ud, og “ret” evt. lidt på dejen, hvis den er sunket lidt sammen i kanterne.
Lad den køle lidt af, så den er stivnet inden fyldet kommer i.
Mark as complete
3.
Fyld
I en tykbundet gryde, bland mel, sukker og salt. Tilføj mælk lidt efter lidt.
Mark as complete
4.
Opvarm ved medium varme under konstant omrøring indtil det hele koger.
Lad det koge i 2 minutter og tag gryden af varmen.
Mark as complete
5.
Bland en smule af den varme creme i æggeblommerne.
Mark as complete
6.
Rør rundt og hæld derefter æggeblommerne i den varme creme.
Mark as complete
7.
Rør kraftigt i cremen i 2 minutter. Tilsæt smør og vanilje ekstrakt og rør i cremen
Mark as complete
8.
Læg bananskiverne i den bagte tærtebund. Hæld vaniljecremen over. Bag i 30-35 minutter ved 175 grader.
Mark as complete
9.
Bag ved 200 grader midt i ovnen i 30-40 min.
Server med vanilleis, creme fraiche eller flødeskum, alt efter smag.
Mark as complete







Skriv et svar