x
f
x
f
f
f
f

Banana Cream Pie

medium

serves 6

Fremgangsmetode

Denne opskrift er noget helt specielt. Den kommer nemlig fra Banana Cream Pie-mesteren selv, Jørgen Bach.

Han fik sin egen fanskare på det hedengangne TV 2 SPORT. De krævede, at Jørgen Bach lavede desserten, når vi havde Thanksgiving.
Opskriften får du her og du skal starte et par dage før en Southern style Banana Cream Pie skal serveres.

Tærtebund: Der findes et hav af opskrifter på disse, og hvilken du vælger er lidt efter smag og behag. En crumble-agtig bund baseret på Digestive-kiks er normalt fantastisk. Jeg synes personligt ikke at det passer til den relativt flydende Banana Cream Pie. Med mindre tærten får virkelig god tid til at sætte sig (1 døgn i køleskabet) En simpel opskrift på en normal dessert tærtebund kunne være som den du finder her.

Southern Style /Caribbean Style: Man kan evt. lave sin Banana Cream Pie Southern Style eller Caribbean Style. Det er ganske nemt. Du tager 100-150 g nødder (helst Pecan-nødder) og finthakker. De skal så ligge i blød i enten Bourbon (Southern) eller rom (Caribbean) i lang tid. Hvis du følger en ægte Southern opskrift, så er det minimum en uge. Nødderne fordeles over bananerne (det er vigtigt at det ikke er omvendt). Cremen hældes over og tærten bages.

Var du vild med denne opskrift? Husk at du altid kan finde vores youtube-kanal her – samt finde flere opskrifter her.

No Reviews

Ingredienser

Antal serveringer
125g Smeltet smør
125g Sukker
250g Hvedemel
1 Æg
1 tsk Bagepulver
Fyld
150g Sukker
40g Hvedemel
1 tsk Salt
475ml mælk
3 Æggeblommer
30g Smør
1.25 tsk Vanilje Essens
4 Bananer

Fremgangsmåde

1.

Tærtebund

Bland alle ingredienser og fordel dejen i et smurt tærtefad. Bag i 12-15 min ved 175 grader.
Mark as complete
2.

Tag tærtebunden ud, og “ret” evt. lidt på dejen, hvis den er sunket lidt sammen i kanterne. Lad den køle lidt af, så den er stivnet inden fyldet kommer i.
Mark as complete
3.

Fyld

I en tykbundet gryde, bland mel, sukker og salt. Tilføj mælk lidt efter lidt.
Mark as complete
4.

Opvarm ved medium varme under konstant omrøring indtil det hele koger. Lad det koge i 2 minutter og tag gryden af varmen.
Mark as complete
5.

Bland en smule af den varme creme i æggeblommerne.
Mark as complete
6.

Rør rundt og hæld derefter æggeblommerne i den varme creme.
Mark as complete
7.

Rør kraftigt i cremen i 2 minutter. Tilsæt smør og vanilje ekstrakt og rør i cremen
Mark as complete
8.

Læg bananskiverne i den bagte tærtebund. Hæld vaniljecremen over. Bag i 30-35 minutter ved 175 grader.
Mark as complete
9.

Bag ved 200 grader midt i ovnen i 30-40 min. Server med vanilleis, creme fraiche eller flødeskum, alt efter smag.
Mark as complete

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.