Bacon Milkshake – En Greasy Dessert
No Reviews
Ingredienser
Antal serveringer
| 8 spsk Sirup | |
| 8 skiver Bacon | |
| 1 liter Vaniljeis | |
| 250 ml Sødmælk | |
| Flødeskum |
Fremgangsmåde
1.
Start med forvarme din ovn ved 200 grader.
Mark as complete
2.
Imens ovnen varmer op, ligger du 3-4 stykker bacon op på en bageplade. Med en pensel eller en ske, kommer du nu sirup på den øverste side at din bacon. Bag dem bagefter sprøde i ovnen i 10-15 min. Hold øje med at de ikke brænder på!
Mark as complete
3.
Imens dine 4 baconskiver er i ovnen, steger du de sidste 4 baconskiver sprøde på en pande.
Mark as complete
4.
Når dine baconskiver begynder at være stegt færdig, tilføjer du 6 spsk. sirup til panden, og lader stå på varmen i par minutter. Vend bacon stykkerne i sirupen
Mark as complete
5.
Efter et par minutter sætter du panden til side, og lader siruppen stå og trække baconsmag i 10-15 minutter.
Mark as complete
6.
Når din baconsirup er færdig, tager du baconen ud af panden, og hakker det fint. Sæt din baconsirup til side. Den skal du bruge om lidt.
Mark as complete
7.
Nu skal til at lave din milkshake. Start med at hælde din mælk i en blender, og tilføj dine baconsirup. Blend nu ved medium hastighed til er blandet godt.
Mark as complete
8.
Tilføj nu din is lidt af gangen, og blend ved svag styrke, til det hele er godt blandet og har en tyk konsistens. Tilføj derefter dine hakkede baconstykker, og blend igen. Når milkshaken har den rette konsitens serverer du den med det samme.
Top med flødeskum og en skive af din sirupbagte bacon!
Velbekomme!
Mark as complete







Skriv et svar