Amerikanske Pandekager
No Reviews
Ingredienser
Antal serveringer
| 4 dl Hvedemel | |
| 2 tsk Bagepulver | |
| 1/2 tsk Salt | |
| 25g Sukker | |
| 1 Æg | |
| 3 dl mælk | |
| 1 spsk Smeltet smør | |
| til servering Sirup | |
| til servering Blåbær |
Fremgangsmåde
1.
Sigt de tørre ingredienser ned i en skål.
Mark as complete
2.
Lav et "krater" i midten af de tørre ingredienser.
Mark as complete
3.
Slå ægget ud, kom halvdelen af mælken i og rør dejen.
Det gør ikke noget hvis der er små klumper.
Mark as complete
4.
Tilsæt resten af mælken lidt ad gangen sammen med smør.
Dejen skal være tyk (ikke som en tynd dansk pandekagedej).
Mark as complete
5.
Varm en tykbundet stegepande og smør den med smør
Mark as complete
6.
Hæld dejen på i små klatter fra en stor spiseske.
Mark as complete
7.
Lad dem bage til overfladen begynder at boble. vend dem og bag, til undersiden er gyldenbrun.
Mark as complete
8.
Med amerikansk maple-sirup, alternativt majssirup, måske en klat smør og med forskellige bær til.
Mark as complete







Skriv et svar