x
f
x
f
f
f
f

Amerikanske Pandekager

40 minutes

medium

serves 2

Fremgangsmetode

Alle kan lide amerikanske pandekager. Sådan er det bare.

Start din NFL-søndag på den mest amerikanske måde overhovedet. Med pandekager. Og ikke de der tynde danske nogen, der skal rulles med sukker eller Nutella. Nej, lav disse amerikanske pandekager og forkæl dem med Maple syrup. Med Ole Henriksens ord: I låv it…

Tip! Skal det være ekstra lækkert smider du et par håndfulde blåbær i dejen. De koger ud under stegningen, og giver en fantastisk farve og smag.

No Reviews

Ingredienser

Antal serveringer
4 dl Hvedemel
2 tsk Bagepulver
1/2 tsk Salt
25g Sukker
1 Æg
3 dl mælk
1 spsk Smeltet smør
til servering Sirup
til servering Blåbær

Fremgangsmåde

1.

Sigt de tørre ingredienser ned i en skål.
Mark as complete
2.

Lav et "krater" i midten af de tørre ingredienser.
Mark as complete
3.

Slå ægget ud, kom halvdelen af mælken i og rør dejen. Det gør ikke noget hvis der er små klumper.
Mark as complete
4.

Tilsæt resten af mælken lidt ad gangen sammen med smør. Dejen skal være tyk (ikke som en tynd dansk pandekagedej).
Mark as complete
5.

Varm en tykbundet stegepande og smør den med smør
Mark as complete
6.

Hæld dejen på i små klatter fra en stor spiseske.
Mark as complete
7.

Lad dem bage til overfladen begynder at boble. vend dem og bag, til undersiden er gyldenbrun.
Mark as complete
8.

Med amerikansk maple-sirup, alternativt majssirup, måske en klat smør og med forskellige bær til.
Mark as complete

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.