Ingredienser
-
1 lille Spidskål
-
1/2 Mango
-
1/2 Ananas
-
8 små Padron-peber
-
2 Øko LimeDet er vigtigt at de er økologiske, da skrællen skal rives og bruges i retten.
-
Dressing
-
Olivenolie
-
Salt + peber
-
Øko Lime
Fremgangsmetode
Sommer Slaw er Eat My Sports bud på det perfekte tilbehør til grillet kød. Den er frisk, lækker og smager af sommer! Perfekt hvis du mangler en ny coleslaw opskrift.
Du må ikke misforstå os, traditionel coleslaw er rigtigt lækkert, meeeen vi tænkte at den godt kunne trænge til et alternativ. Derfor har sammensat Eat My Sports’ eget bud på den perfekte “Sommer Slaw”. Den er mega simpel at lave, og giver dit et perfekt alternativ til den traditionel coleslaw. Vores coleslaw kan du altid bruge til dine grillaftener.
Den indeholder både syrlighed, sødme og bittre noter, der til sammen udgør en symbiose af solskin og varme.
Vores “Sommer Slaw” komplementerer de fleste kødretter perfekt, fordi at syrligheden og det gode knas, skærer igennem kødets fedme, og skaber balance i dit måltid.
Den er super nem at lave, og vi garanterer at den vil være et sikkert hit til din næste grillaften!
Velbekomme!
[su_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=zF1Yb6z5AJg”]
Steps
1
Done
|
Spidskål |
2
Done
|
Padron-peber |
3
Done
|
Mango |
4
Done
|
Ananas |
5
Done
|
Ananas |
6
Done
|
Lime |
7
Done
|
Dressing laves |
8
Done
|
Dressing hældes på |
9
Done
|
Vend det hele. |
10
Done
|
Server! |