Ingredienser
-
Andefritter
-
Andefedt
-
Bagekartofler
-
fritureolie
-
SaltEksperimenter gerne med krydderier også
-
Primanti Sandwich
-
BrødItalian-style
-
Tomater
-
Kål
-
OstProvolone
-
KødpålægDenne sandwich kan indeholde alle former for kødpålæg - vi gik efter sprængt oksbryst og kyllingpålæg
-
Olivenolie
-
Hvidvinseddike
-
Mayonnaise
Fremgangsmetode
Primanti Bro’s Sandwich! Denne klassiker fra Pittsburgh er intet mindre end genial – den er nemlig fyldt med sprøde pomfritter! Se med i TV-køkkenet.
Primanti sandwich er så lækker, at den bare skal prøves! I vores opskrift ligger vi fokus på kvalitet, så vi laver selvfølgelig vores egne “luksus fritter”. Så hvis du har lyst til at prøve en lækker sandwich, eller bare lave dine egene pomfritter, så er der ingen vej uden om denne ret! Den er super lækker og sjov at lave!
Tag med os i TV-køkkenet, så hjælper vi dig hele vejen!
[su_youtube_advanced url=”https://youtu.be/JRp-DFNlk9Y”]
[su_box title=”Kunne du lide denne opskrift? “]Husk at du altid kan finde vores youtube-kanal her – Husk at abonnere, hvis du vil have de seneste videoer direkte i dit feed! [/su_box]
Steps
1
Done
|
AndefritterStart med at skære dine bagekartofler ud til pomfritter. Kom dem derefter et i fad med koldt vandt. De skal ligge der i minimum en time, så stivelsen kan trække ud. |
2
Done
|
AndefritterDerefter varmer du dit andefedt op i en gryde. Du skal ramme en temperatur på mellem 130 og 140 grader. Tilbered nu dine pomfritter i andfedtet. Husk kun komme få i af gangen, og hold øje med at temperaturen forbliver hvor den skal. De er færdige, når de er gyldne og møre - ca. 3-4 min efter størrelse. |
3
Done
|
AndefritterLæg dine andestegte fritter op i et fad med bagepapir i bunden, og kom dem derefter på køl eller frys i minimum en time. De har ligget længe nok, når der er dannet en fedthinde rundt om pomfritten. |
4
Done
|
AndefritterVarm så noget fritureolie op til 190-200 grader og tilføj dine pomfritter. Igen, sørg for at tilføj få af gangen, og at temperaturen ikke løber løbsk. Det er vigtigt, at alle dine pomfritter får et "varmechock" hvis de skal blive sprøde. Tilbered dem i 1-2 minutter indtil de er sprøde. Kom dem derefter op på en brædepande med bagepapir på. Er de ikke sprøde, så kan du altid give dem en tur til i frituren. |
5
Done
|
AndefritterKom nu pomfritterne ind i forvarmet ovn, og hold lågen lidt på klem. Nu kan du lave resten af din sandwich, mens at de holder sig varme. Kom salt eller krydderier på dem lige inden servering. |
6
Done
|
Primanti SsandwichNår du skal du lave din sandwich, starter du med din simple "slaw". Og det er simpelt. Finhak noget hvidkål og kom det op i en skål. Tilføj derefter olivenolie, hvidvinseddike og salt. Det er det hele, så skal det bare blandes godt sammen. Se evt videoen i toppen. |
7
Done
|
Primanti SsandwichNu er det bare at samle din sandwich. Brødet serveres koldt, så det er bare at komme lidt mayo på i bunden, et godt lag kødpålæg, nogle skiver ost, pomfritter, slaw, tomaterskiver, også toppen på! Så er du klar til at spise som de gør i Pittsburgh! |