• Home
  • NFL
  • Pittsburgh Potatoes – Så er der ost!
0 0
Pittsburgh Potatoes – Så er der ost!

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredienser

Adjust Servings:
8 Kartofler
200 Gram Revet ost (Du kan bruge flere typer. Vi har god erfaring med Karoline’s Tex Mex ost, det giver mere kant til retten. Men du kan sagtens bruge helt neutral revet ost
50 Gram Smeltet smør
3,5 DL Peber
1 Løg Fint hakket
2 fed Hvidløg
1 tsk. Salt
1 tsk. Peber
Røget Paprika
2 tsk Smør til at toppe af med

Pittsburgh Potatoes – Så er der ost!

Køkken:

Osten smelter ned af disse lækre kartofler fra Pittsburgh

  • Personer 4
  • Let

Ingredienser

Fremgangsmetode

Share

Man skal aldrig underkende godt tilbehør til en hovedret. Slet ikke når det er en blanding af ost og kartofler. Denne klassiske kartoffelret fra Pittsburgh kan bruges som tilbehør til en endeløs række af retter, og kan være en erstatning for de traditionelle flødekartofler.

Selvom at denne ret er rimelig simpel, så er der mange familier i Pittsburgh, som har præcis deres egen fortolkning af retten. Derfor er der rig mulighed for, at du selv kan præge retten i den retning, som du har lyst til. Her er en opskrift jeg selv har haft glæde af flere gange.

 

[su_box title=”Kunne du lide denne opskrift? “]Kunne du lide denne opskrift på lidt utraditionelle flødekartofler?? Husk at du altid kan finde vores youtube-kanal her [/su_box]

Steps

1
Done

Tænd din ovn

Sæt din ovn på 175 grader.

2
Done

Derefter skal du koge dine kartofler.

Kartoflerne skal koge til de er gennemkogte, men ikke bliver alt for “bløde”.

Når du kan stikke en gaffel ind kartoflen og den selv glider af, så er de kogt færdige.

3
Done

Når kartoflerne er kogt færdige, skal de skæres i større stykker.

Læg dem derefter i et ovnfast fad.

4
Done

Tag derefter en lille gryde, og smelt 50 gram smør og ost under lav varme og konstant omrøring. Tilføj osten lidt af gangen, så det hele ikke klumper sammen i gryden.

5
Done

Når det er smeltet sammen til en samlet masse, tager du gryden af varmen, og blander cremefraiche, løg, hvidløg, salt og peber i.

Når det hele er godt blandet, hælder du massen ud over din kartofler som stadig ligger i fadet.

6
Done

Kom derefter to spiseskeer smør på toppen, og drys med paprika.

7
Done

Bag derefter kartoflerne i ovnen i en halv time, eller til du syntes at overfalden har fået nok. Personligt kan jeg godt lide at sætte ovnen på “grill” i de sidste to minutter for at gøre toppen lidt mere “sprød”.

Lad dine kartofler køle lidt af, så de kan nå at “sætte sig”, inden af du serverer.

8
Done

God appetit!

Marc Skafte

NFL og NBA nørd til fingerspidserne! Gul klud skribent og uddannet i amerikanske studier ved SDU. Så lidt kulturel interesse er der da også.. Elsker greasy mad, alt med ost og de lilla vikinger! Så nårh ja, SKOL VIKINGS! (duduuuu)

previous
Chicago Deep Dish Pizza
next
Coca Cola kage
previous
Chicago Deep Dish Pizza
next
Coca Cola kage

Tilføj din kommentar

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function shell_exec() in /customers/6/0/3/eatmysports.dk/httpd.www/wp-content/themes/neptune-by-osetin/footer.php:2 Stack trace: #0 /customers/6/0/3/eatmysports.dk/httpd.www/wp-includes/template.php(810): require_once() #1 /customers/6/0/3/eatmysports.dk/httpd.www/wp-includes/template.php(745): load_template('/customers/6/0/...', true, Array) #2 /customers/6/0/3/eatmysports.dk/httpd.www/wp-includes/general-template.php(92): locate_template(Array, true, true, Array) #3 /customers/6/0/3/eatmysports.dk/httpd.www/wp-content/themes/neptune-by-osetin/single-osetin_recipe.php(792): get_footer() #4 /customers/6/0/3/eatmysports.dk/httpd.www/wp-includes/template-loader.php(106): include('/customers/6/0/...') #5 /customers/6/0/3/eatmysports.dk/httpd.www/wp-blog-header.php(19): require_once('/customers/6/0/...') #6 /customers/6/0/3/eatmysports.dk/httpd.www/index.php(17): require('/customers/6/0/...') #7 {main} thrown in /customers/6/0/3/eatmysports.dk/httpd.www/wp-content/themes/neptune-by-osetin/footer.php on line 2