Ingredienser
-
110 gram Sukker
-
150 gram Muscodavosukker
-
140 gram Smeltet smør
-
1 Æg
-
240 gram Hvedemel
-
1 tsk vaniljesukker
-
En knivspids Salt
-
1 tsk Bagepulver
-
1 tsk Natron
-
200 gram Chokolade
-
2 håndfulde salte Chips
-
2 håndfulde salte Popcorn
Fremgangsmetode
Cookies med chokolade, chips og popcorn? What’s not to like!?
Marc vil gerne lave traditionelle cookies, men Stefan ønsker det anderledes! Så vi ender med unik kreation der blander det salte med søde, og giver jeg chocolate chip cookies.. med salte chips og popcorn! Resultatet af denne “Frankenstein” blanding er mere end vellykket og vi kan ikke sige andet end at vi ELSKER de her cookies!
Lær at lave dem her:
[su_youtube url=”https://youtu.be/GLJvkWdTPik”]
Steps
1
Done
|
COOKIEDEJDu skal starte med at lave din cookie dej. Med en el-pisker, pisker du din sukker, muscadaovo, vaniljesukker og stuetempererede smør sammen, til en masse. Tilsæt dit æg, og pisk videre. |
2
Done
|
COOKIEDEJI anden skål blander du din mel, bagepulver, natron og salt. Denne melblanding skal du, lidt af gangen, tilføres i din sukkerdej, den med smør og æg, under piskning. Husk igen ikke at bruge fuld styrke på din elpisker, men lige så stille lade den samle sig. Formålet med at blande melet i, er kun at dejen lige skal samles, ikke mere overpiskes. |
3
Done
|
COOKIEDEJTag nu hakkede chokolade, dine knuste popcorn og chips og bland i dejen. Rør det godt rundt. Nu skal det på køl i minimum 1 time. |
4
Done
|
BAGETIDDine cookies skal, efter størrelse havde mellem 12-17 minutter i ovnen. Det er vigtigt, at de ikke bliver bagt helt hårde i ovnen. De må godt være begyndt at sætte sig en smule, men ikke mere end det, og slet ikke være brændte i kanterne. Når du tager din cookies ud, vil de nemlig sætte sig og få den rette konsistens. Så pas på ikke at overbage dem! Du skal kunne stikke nål igennem, uden at dejen følger med. |
5
Done
|
HUSK AT DE SKAL KØLE AF!Når dine cookies er færdigbagte, skal de stå og køle af og sætte dig. Velbeokomme! |