Ingredienser
-
2 kg Ribs (af gris)
-
1 liter Æblejuice
-
Rub
-
2 spsk Peber
-
2 tsk Oregano
-
1 spsk Knust chili
-
1 spsk Cayennepeber
-
1 spsk Koriander
-
4 spsk Paprika
-
4 spsk Hvidløgspulver
-
2 spsk Salt
-
2 spsk Rørsukker
-
BBQ-sauce (grundbase)
-
0,5 kg Ketchup
-
3 spsk Muscodavosukker
-
2 spsk Hvidløgspulver
-
2 spsk Æble Cider Eddike
-
BBQ-sauce (den søde)
-
2 spsk Honning
-
2 spsk Southern Comfort
-
BBQ-sauce (den stærke)
-
2 stk Arbol Chili
-
1 stk Ancho Chili
Fremgangsmetode
Der er intet som “draft day”, og der er intet som en god omgang ribs! Der har vi sat de to ting sammen i en sød harmoni, der smelter i din mund!
Eat My Sports’ draft day ribs er et MUST på din draft day! Ingen ved hvad fremtiden kan bringe for dit yndlingshold, men vi kan garanterer at du får det bedste at spise!
Vi giver dig nemlig vores Draft Day Ribs! De er så møre at de smelter i munden på dig, og vi ville til hver en tid vælge dem som nr.1!
Med dem kan du enten trøste dig selv, eller fejre dit yndlingsholds nye spillere med manér!
Velbekomme!
Steps
1
Done
|
RibsStart med at klaregøre dine ribs. Det betyder at du skal starte med at skære membranen af dine ribs. Det er den hvide hinde der sidder på undersiden af dine ribs. Man kan skære et lille hjørne fri, og rive den af med hænderne. Se videoen for at se hvad vi mener. |
2
Done
|
RibsNår dine ribs er klargjort og rene, skal du massere dem ind, i en masse af din rub. Sørg for at begge sider er godt dækket til. |
3
Done
|
RibsKom nu dine ribs på din grill. Sørg for at give dem lav og indirekte varme. Hvis du har mulighed for at styre temperaturen, snakker vi mellem 110-120 grader. |
4
Done
|
RibsNår dine ribs har fået 2 timer ved svag varme, tager du dem ud af grill/ovn og pakker dem godt ind i sølvpapir. Inden du pakker dem ind, skal du huske at vædde dem godt med æblejuice. |
5
Done
|
RibsNår dine ribs har fået nok, skal de ud ag sølvpapiret og smøres ind i din BBQ-sauce. Derefter skal de på en varm grill (grill funktion hvis du bruger ovn). Hold godt øje med dem så de ikke brænder på og bliver tørre! Din BBQ-sauce skal bare nå at sætte sig godt, og karamellisere overfladen. |
6
Done
|
BBQ - SauceStart med at beslutte hvilken type BBQ-sauce du vil lave. Skal det være den søde? Stærke eller begge? |