0 0
DOK-BURGEREN – Deep Fried Chicken Burger

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredienser

Adjust Servings:
Burgerboller
Burgerboller Du kan lave dine egne, ved at følge vores opskrift, som du finder på hjemmesiden
Deep Fried Chicken
1 kg Kylling brystfilet
3-4 liter fritureolie
Marinade
1 liter Kærnemælk
3 tsk Paprika
2 tsk Hvidløgspulver
2 spsk Pickle Juice
Salt + peber
Panering
150 gram Hvedemel
150 gram Majsmel
150 gram Panko Rasp
3 tsk Gurkemeje Er med til at give den gule farve
4 tsk Hvidløgspulver
2 tsk Cayennepeber
2 tsk Paprika
2 tsk Røget Paprika
2 tsk Løgpulver
1/2 tsk Bagepulver
Deep Fried Pickles
Et bærger Pickles gerne STORE pickles
Hjemmelavet Adobo Mayo
En dåse Adobo Chili Kan købes i MENY
Mayonnaise
Yderligere
Tomater
Mayonnaise
Hjertesalat

DOK-BURGEREN – Deep Fried Chicken Burger

Køkken:

Det Ovale Kontor er solidt, spicy, crazy - ligesom denne burger! MUMS!

  • 2 timer - 24 timer
  • Personer 4
  • Middel

Ingredienser

  • Burgerboller

  • Deep Fried Chicken

  • Marinade

  • Panering

  • Deep Fried Pickles

  • Hjemmelavet Adobo Mayo

  • Yderligere

Fremgangsmetode

Share

Dybstegt kylling og burger. Det går bare hånd i hånd, og denne udgave er ekstra spicy og crazy. Se at komme i gang!

Til ære for Gul Kluds NFL-podcast “Det Ovale Kontor” har vi udviklet en særlig burger, der er solid som Mathias, spicy som Teis, crazy som Anders også skal man være mere optimisk end Marc hvis man regner med at man kan spise mere end én.

På en bund af hjemmelavet adobo mayo, ligger den sprødeste dybstegte kyllingefilet, der blender smukt sammen med dybstegte pickles, tomater og hjertesalat.

Lad dig forføre at smagen af vores DOK-Burger, der kan blive et musthave til dine sportsaftener!

Velbekomme

 

Steps

1
Done

DEEP FRIED CHICKEN

Skær din kylling i tilpassede stykker. Forsøg at skære dine åbne kyllingebryster på midten, så du kan splitte dem til en stor, men stadig tynd "kyllingebøf". Skær dem til i yderkanten så de bliver runde i formen. Bank dem evt efter med en kødhammer.

2
Done

DEEP FRIED CHICKEN

Kom kyllingestykkerne i en frysepose og tilsæt først salt, peber, paprika og hvidløgspulver. Sørg for at alle stykker er godt krydrede. Tilsæt derefter kærnemælken. Sørg for at alle stykkerne er dækket godt.
Det ser måske ikke for appetitligt ud på nuværende stadie, men tro os, det her gør en kæmpe forskel!

3
Done

DEEP FRIED CHICKEN

Luk posen forsvarligt, og lad kyllingen marinere i mindst et par timer – allerhelst natten over i køleskabet.

4
Done

DEEP FRIED CHICKEN

Når kyllingen har ligget længe nok, så starter du på at lave din rasp-blanding.
På billedet ses blandingen inden, at de sidste krydderier er blevet tilsat.
Når du har tilsat krydderierne og rasp-blandingen er klar, og du kan gå videre til næste trin.

5
Done

DEEP FRIED CHICKEN

Næste skridt er at hælde fritureolien i gryden og tænde for blusset.
Husk at holde øje med temperaturen! Temperaturen i gryden skal helst ligge på mellem 165 og 170 grader, og det er derfor vigtigt, at du har et madtermometer i gryden, så du kan holde øje med varmeudviklingen. Det er vigtigt at olien ikke koger over.

6
Done

DEEP FRIED CHICKEN

Tag dit kyllingestykke ud af fryseposen og vend det i din rasp-blanding. Sørg for at det er godt dækket til. Det gør ikke noget, at der stadig er kærnemælk på kyllingen, når den vendes i rasp-blandingen. Faktisk er det kun godt, da det vil hjælpe til, at raspen sidder bedre fast på kyllingen, og det giver i sidste ende mere af det dejlige sprøde lag!
Efter du har vendt din kylling i rasp-blandingen er du klar til stege kyllingen.

7
Done

DEEP FRIED CHICKEN

Hvis du er til ekstra tyk skorpe, så kan du, efter første tur i rasp-blandingen, dyppe i kærnemælken igen, og herefter give stykket endnu en tur i rasp-blandingen.

8
Done

DEEP FRIED CHICKEN

Du dumper du nu kyllingen i gryden, og så lader du den gyldne brønd gøre arbejdet færdigt.
Husk! Pas på fingrene når du arbejder med så varm olie, og brug kun redskaber der kan tåle den høj varme.

9
Done

DEEP FRIED CHICKEN

Efter 7-10 min kan du tage dit kyllingestykke op af gryden lægge det i et serveringsfad. Du kan med fordel dække bunden af fadet med køkkenrulle. Så får du ikke overskydende olie ud over det hele.
Er du i tvivl om din kylling har fået nok, kan du altid lave en prøve og skære et stykke over inden, at du fortsætter til næste stykke.
Fortsæt denne procedure indtil du stegt al din kylling.

10
Done

DEEP FRIED PICKLES

Skær dine Pickles i skiver på langs, og vend dem i den samme panering du brugte til kyllingen.
Giv dem derefter en tur I den gyldne brønd!

11
Done

HJEMMELAVET ADOBO MAYO

Blend halvdelen af indholdet af din adobo dåse sammen med lige dele mayonnaise. Smag til med salt og peber

12
Done

SAMLE DIN BURGER

Start med et godt lag mayo i bunden. Derefter din hjertesalat, din kylling, en skive tomat, deep fried pickles og top den med en god slat spicy adobo mayo. Velbekomme!

Marc Skafte

NFL og NBA nørd til fingerspidserne! Gul klud skribent og uddannet i amerikanske studier ved SDU. Så lidt kulturel interesse er der da også.. Elsker greasy mad, alt med ost og de lilla vikinger! Så nårh ja, SKOL VIKINGS! (duduuuu)

previous
Nopales TACOS! (kaktussalat)
next
Pumpkin Spice Brownie Football Kager
previous
Nopales TACOS! (kaktussalat)
next
Pumpkin Spice Brownie Football Kager

Tilføj din kommentar

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function shell_exec() in /customers/6/0/3/eatmysports.dk/httpd.www/wp-content/themes/neptune-by-osetin/footer.php:2 Stack trace: #0 /customers/6/0/3/eatmysports.dk/httpd.www/wp-includes/template.php(810): require_once() #1 /customers/6/0/3/eatmysports.dk/httpd.www/wp-includes/template.php(745): load_template('/customers/6/0/...', true, Array) #2 /customers/6/0/3/eatmysports.dk/httpd.www/wp-includes/general-template.php(92): locate_template(Array, true, true, Array) #3 /customers/6/0/3/eatmysports.dk/httpd.www/wp-content/themes/neptune-by-osetin/single-osetin_recipe.php(792): get_footer() #4 /customers/6/0/3/eatmysports.dk/httpd.www/wp-includes/template-loader.php(106): include('/customers/6/0/...') #5 /customers/6/0/3/eatmysports.dk/httpd.www/wp-blog-header.php(19): require_once('/customers/6/0/...') #6 /customers/6/0/3/eatmysports.dk/httpd.www/index.php(17): require('/customers/6/0/...') #7 {main} thrown in /customers/6/0/3/eatmysports.dk/httpd.www/wp-content/themes/neptune-by-osetin/footer.php on line 2