Ingredienser
-
Burgerboller
-
BurgerbollerDu kan lave dine egne, ved at følge vores opskrift, som du finder på hjemmesiden
-
Deep Fried Chicken
-
1 kg Kyllingbrystfilet
-
3-4 liter fritureolie
-
Marinade
-
1 liter Kærnemælk
-
3 tsk Paprika
-
2 tsk Hvidløgspulver
-
2 spsk Pickle Juice
-
Salt + peber
-
Panering
-
150 gram Hvedemel
-
150 gram Majsmel
-
150 gram Panko Rasp
-
3 tsk GurkemejeEr med til at give den gule farve
-
4 tsk Hvidløgspulver
-
2 tsk Cayennepeber
-
2 tsk Paprika
-
2 tsk Røget Paprika
-
2 tsk Løgpulver
-
1/2 tsk Bagepulver
-
Deep Fried Pickles
-
Et bærger Picklesgerne STORE pickles
-
Hjemmelavet Adobo Mayo
-
En dåse Adobo ChiliKan købes i MENY
-
Mayonnaise
-
Yderligere
-
Tomater
-
Mayonnaise
-
Hjertesalat
Fremgangsmetode
Dybstegt kylling og burger. Det går bare hånd i hånd, og denne udgave er ekstra spicy og crazy. Se at komme i gang!
Til ære for Gul Kluds NFL-podcast “Det Ovale Kontor” har vi udviklet en særlig burger, der er solid som Mathias, spicy som Teis, crazy som Anders også skal man være mere optimisk end Marc hvis man regner med at man kan spise mere end én.
På en bund af hjemmelavet adobo mayo, ligger den sprødeste dybstegte kyllingefilet, der blender smukt sammen med dybstegte pickles, tomater og hjertesalat.
Lad dig forføre at smagen af vores DOK-Burger, der kan blive et musthave til dine sportsaftener!
Velbekomme
Steps
1
Done
|
DEEP FRIED CHICKENSkær din kylling i tilpassede stykker. Forsøg at skære dine åbne kyllingebryster på midten, så du kan splitte dem til en stor, men stadig tynd "kyllingebøf". Skær dem til i yderkanten så de bliver runde i formen. Bank dem evt efter med en kødhammer. |
2
Done
|
DEEP FRIED CHICKENKom kyllingestykkerne i en frysepose og tilsæt først salt, peber, paprika og hvidløgspulver. Sørg for at alle stykker er godt krydrede. Tilsæt derefter kærnemælken. Sørg for at alle stykkerne er dækket godt. |
3
Done
|
DEEP FRIED CHICKENLuk posen forsvarligt, og lad kyllingen marinere i mindst et par timer – allerhelst natten over i køleskabet. |
4
Done
|
DEEP FRIED CHICKENNår kyllingen har ligget længe nok, så starter du på at lave din rasp-blanding. |
5
Done
|
DEEP FRIED CHICKENNæste skridt er at hælde fritureolien i gryden og tænde for blusset. |
6
Done
|
DEEP FRIED CHICKENTag dit kyllingestykke ud af fryseposen og vend det i din rasp-blanding. Sørg for at det er godt dækket til. Det gør ikke noget, at der stadig er kærnemælk på kyllingen, når den vendes i rasp-blandingen. Faktisk er det kun godt, da det vil hjælpe til, at raspen sidder bedre fast på kyllingen, og det giver i sidste ende mere af det dejlige sprøde lag! |
7
Done
|
DEEP FRIED CHICKENHvis du er til ekstra tyk skorpe, så kan du, efter første tur i rasp-blandingen, dyppe i kærnemælken igen, og herefter give stykket endnu en tur i rasp-blandingen. |
8
Done
|
DEEP FRIED CHICKENDu dumper du nu kyllingen i gryden, og så lader du den gyldne brønd gøre arbejdet færdigt. |
9
Done
|
DEEP FRIED CHICKENEfter 7-10 min kan du tage dit kyllingestykke op af gryden lægge det i et serveringsfad. Du kan med fordel dække bunden af fadet med køkkenrulle. Så får du ikke overskydende olie ud over det hele. |
10
Done
|
DEEP FRIED PICKLESSkær dine Pickles i skiver på langs, og vend dem i den samme panering du brugte til kyllingen. |
11
Done
|
HJEMMELAVET ADOBO MAYOBlend halvdelen af indholdet af din adobo dåse sammen med lige dele mayonnaise. Smag til med salt og peber |
12
Done
|
SAMLE DIN BURGERStart med et godt lag mayo i bunden. Derefter din hjertesalat, din kylling, en skive tomat, deep fried pickles og top den med en god slat spicy adobo mayo. Velbekomme! |