Ingredienser
-
Dej
-
3 dl Majsmel
-
2 dl Hvedemel
-
2 dl mælk
-
3/4 dl Sukker
-
4 tsk Bagepulver
-
1 Æg
-
Salt + peber
-
Til fremstilling af Corndogs
-
4 Pølser
-
4 GrillspydGerne kraftige
-
2 liter fritureolie
-
Sennep & KetchupTil servering
Fremgangsmetode
Så er det blevet tid til mega klassiker – Den amerikanske corndog! Den går til børnefødselsdage, housewarmings, svigerfamilien og så selvfølgelig til sport i TV! Vi snakker om klassikeren fra Texas – det “teaxkanske pølsebrød” om man vil: Corn Dogs… på en pind!
Vi giver dig en super hurtigt guide til hvordan du kan lave dine egne Corn Dogs på en pind! Det tager 2 minutter og er super simpelt!
[su_youtube_advanced url=”https://youtu.be/9yx8mWJvDhM”]
[su_box title=”Kunne du lide denne opskrift? “]Husk at du altid kan finde vores youtube-kanal her – Husk at abonnere, hvis du vil have de seneste videoer direkte i dit feed! [/su_box]
Steps
1
Done
|
Se videoenI videoen viser vi dig præcis hvordan du laver Corndogs! |