Ingredienser
-
5 skiver Bacon
-
1 LøgSkåret i tynde skiver
-
2,5 dl kogte KartoflerI tern
-
1 dåse ChampignonsuppeKoncentreret champignonsuppe - eller lav din egen, hvis du har tiden :)
-
6,5 dl mælk
-
Salt + peber
Fremgangsmetode
Majs er en af hovedingredienserne i det amerikanske køkken. Ikke blot smager en majskolbe jo fabelagtigt, men majs kan også bruges til så uffateligt meget lækkert mad! Ikke mindst Corn chowder suppe.
Corn chowder er en skøn tung majssuppe, der passer perfekt til de kolde måneder i Danmark. Den varmer hele vejen igennem, og har en fantastisk lækker og creamet smag.
Så derfor kan du godt trække tæppet omkring ørene og nyde denne lækre suppe til en spændende NFL-kamp, NBA-kamp, håndboldkamp – eller hvad du nu har lyst til at se i de kolde måneder!
Vi kan varmt anbefale denne ret, så længe du bare husker regel nr. 1!
Som med så meget andet mad, så må aldrig gå ned på bacon, og specielt ikke med denne suppe. Velbekomme derude!
Kunne du lide denne opskrift på Corn chowder? Husk at du altid kan finde vores youtube-kanal her – samt finde flere opskrifter her.
Steps
1
Done
|
Baconskiverne steges sprøde i eget fedt i en gryde. |
2
Done
|
Løg svitses heri til de begynder at tage farve. |
3
Done
|
Resten af ingredienserne tilsættes, det bringes til kogepunktet og simrer nogle minutter. |
4
Done
|
Smages til (salt er muligvis unødvendigt) og serveres med bacon smuldret over |
5
Done
|
For lidt ekstra farve og smag kan du komme rød peber eller frisk chili i. Server med et godt brød - eller hvidløgsflutes! |