Ingredienser
-
Kødsovs
-
500 gram Hakket oksekød
-
0,5 liter Budweiser øl
-
2 spsk Frank's Hot Sauce
-
2 spsk Smør
-
1 dl Ketchup
-
2 hakket fed Hvidløg
-
1 tsk Knust chili
-
1 spsk Røget Paprika
-
1 spsk Spidskommen
-
1 spsk Hvidløgspulver
-
1 tsk Cayennepeber
-
Smag til med Salt + peber
-
Resten
-
6 Pølser
-
6 brioche Pølsebrød
-
4 Friske Jalapenos
-
1 fint hakket Rødløg
-
SennepBrug gerne "French's" for den klassiske smag og farve
Fremgangsmetode
Super Bowl og mad hører sammen som pølser og brød. Og det er faktisk præcis det, som vores Super Bowl chili dogs består af. Med denne opskrift sikrer du, at alle dine gæster aldrig vil glemme din Super Bowl fest!
Super Bowl og greasy mad er bare uadskilleligt, og det samme er pølser og brød, så vi har udviklet nogle amerikansk inspirerede chili-dogs, som vil gøre din Super Bowl uforglemmelig. Hemmeligheden ligger selvfølgelig i vores legendariske chili/kødsovs, som skal sætte kronen på værket. Den er spicy, men stadigvæk så fuld af smag og varme af det bliver svært at stoppe igen.
Vi har selvfølgelig også en opskrift på vores egne hjemmelavede briochebrød, så hvis du vil gå “all-in”, så kan vi hjælpe dig hele vejen!
Glædelige Super Bowl kamp! Det er årets fest, nyd den!
Velbekomme
Steps
1
Done
|
KØDSOVSStart med at stege dit kød af i en tykbundet gryde. Sæt din gryde på komfuret, tilføj olie og lidt smør og skru op for varmen. Når der begynder at komme god varme på, tilføjer du dit hakkede oksekød. Steg det nu af ved høj varme i et par minutter, og skru derefter lidt ned for varmen. |
2
Done
|
KØDSOVS |
3
Done
|
KØDSOVS |
4
Done
|
KØDSOVSTilføj din hotsauce, ketchup og din smør til gryden, og lad det komme op og koge. |
5
Done
|
KØDSOVSSå snart indholdet af gryden er kommet op og koge, skruer du ned på medium varme, så det kan stå og småsimre. Lad nu din sovs stå og koge ind, og samle smag i minimum 1 time. Faktisk gerne længere, hvis du har tid. Husk at røre rundt i gryden en gang imellem. Smag til undervejs med krydderierne, og eventuelt lidt sukker. |
6
Done
|
TILBEREDNING AF PØLSERNår der er cirka 20 minutter til servering, kan du begynde at stege dine pølser. Meningen er at du skal give dem farve på alle sider, så den bliver sprød, ikke mere. |
7
Done
|
TÆND OVEN OG SÆT BRØDET I OVENHvis du har købt færdiglavet brioche pølsebrød, så er det ved at være tid til at varme dem. Tænd ovnen på 175 grader varmluft. Dine brød skal kun have ganske få minutter, så vent med at komme dem ind, indtil til du er klar til at servere. |
8
Done
|
GØR DINE GRØNTSAGER KLARDu skal skære dine jalapenos i skiver, og hakke dit rødløg fint, så det er klar til at toppe din hot dog. |
9
Done
|
VELBEKOMME! |