Ingredienser
-
800g KyllingelårUnderlår er vores anbefaling, men overlår eller et mix kan også bruges
-
Frank's Hot Sauce
-
BBQ Sauce
-
125g Smør
-
2 tsk Hvidløgspulver
-
1 tsk Røget Paprika
-
2 tsk Bagepulver
-
Salt + peber
-
Neutral olie
-
Creme fraicheTil dip
Fremgangsmetode
Glem alt om “Hot Wings”, saftige Hot Legs er det helt nye!
Der intet som kylling til din footballkamp, og denne opskrift har potentiale til lynhurtigt at blive et “must” til alle dine fremtidige kampe.
Det kan være svært at skaffe kyllingevinger i Danmark. Det kan lade sig gøre, både på nettet, og måske hos din slagter, men du skal være mere end almindelig heldig for at finde rå kyllingevinger hos din lokale købmand. Derfor har vi udviklet denne ret i stedet!
Kunne du lide opskriften på dette alternativ til Hot Wings? Husk at du altid kan finde vores youtube-kanal her – samt finde flere opskrifter her.
Steps
1
Done
|
Læg dine kyllingelår i en skål. Vend dem derefter med hvidløgspulver, paprika (gerne røget), salt, peber og lidt olie. |
2
Done
|
|
3
Done
|
Læg bagefter dine kyllingelår ud på en bagerist. Placer derefter en tom bageplade med bagepapir ét niveau under i ovnen. Den opsamler nu det saft, der måtte løbe af kødet, mens at de tilberedes. |
4
Done
|
Når der er 5-10 minutter tilbage af tilbedredningstiden, skal du slå din ovn over på funktionen “grill”. Det vil skabe det sprøde skind. Det kan være forskelligt fra ovn til ovn hvor “effektiv” grillfunktionen er, og det kan pludselig gå stærkt! Så husk at holde godt øje med, at du ikke brænder overfladen af dine kyllingelår på. |
5
Done
|
Husk at checke at dine kyllingelår er gennemstegt, før at du går videre i opskriften. |
6
Done
|
Når dine lår er færdige, skal du lave marinaden. Den består af 125 gram smeltet smør, en god sjat hotsauce, og en lille smule BBQ sauce til at søde det hele lidt op. |
7
Done
|
Tilsæt din hotsauce efter smag og tolerance, men den endelige marinade må gerne få en dyb orange farve. |
8
Done
|
Nu skal du til det, som Amerikanerne kalder at “tosse” - altså at "ryste rundt". Dine kyllingelår skal simpelthen ned i den store skål med din smør/hot sauce-blanding, og så skal de rystes godt rundt, indtil at de alle er godt dækket til. |
9
Done
|
NB: Husk at lave noget dip til dine kyllingelår! Vi anbefaler enten bluecheese dip, hvidløgs creme fraiche eller bare almindelig creme fraiche. |