3 1
Banana Cream Pie

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredienser

Adjust Servings:
Tærtebund
125g Smeltet smør
125g Sukker
250g Hvedemel
1 Æg
1 tsk Bagepulver
Fyld
150g Sukker
40g Hvedemel
1 tsk Salt
475ml mælk
3 Æggeblommer piskede
30g Smør
1.25 tsk Vanilje Essens
4 Bananer Evt. 3 hvis det er meget store bananer

Banana Cream Pie

Køkken:
  • Personer 6
  • Middel

Ingredienser

  • Tærtebund

  • Fyld

Fremgangsmetode

Share

Denne opskrift er noget helt specielt. Den kommer nemlig fra Banana Cream Pie-mesteren selv, Jørgen Bach.

Han fik sin egen fanskare på det hedengangne TV 2 SPORT. De krævede, at Jørgen Bach lavede desserten, når vi havde Thanksgiving.
Opskriften får du her og du skal starte et par dage før en Southern style Banana Cream Pie skal serveres.

Tærtebund: Der findes et hav af opskrifter på disse, og hvilken du vælger er lidt efter smag og behag. En crumble-agtig bund baseret på Digestive-kiks er normalt fantastisk. Jeg synes personligt ikke at det passer til den relativt flydende Banana Cream Pie. Med mindre tærten får virkelig god tid til at sætte sig (1 døgn i køleskabet) En simpel opskrift på en normal dessert tærtebund kunne være som den du finder her.

Southern Style /Caribbean Style: Man kan evt. lave sin Banana Cream Pie Southern Style eller Caribbean Style. Det er ganske nemt. Du tager 100-150 g nødder (helst Pecan-nødder) og finthakker. De skal så ligge i blød i enten Bourbon (Southern) eller rom (Caribbean) i lang tid. Hvis du følger en ægte Southern opskrift, så er det minimum en uge. Nødderne fordeles over bananerne (det er vigtigt at det ikke er omvendt). Cremen hældes over og tærten bages.

Var du vild med denne opskrift? Husk at du altid kan finde vores youtube-kanal her – samt finde flere opskrifter her.

Steps

1
Done

Tærtebund

Bland alle ingredienser og fordel dejen i et smurt tærtefad.
Bag i 12-15 min ved 175 grader.

2
Done

Tag tærtebunden ud, og “ret” evt. lidt på dejen, hvis den er sunket lidt sammen i kanterne.
Lad den køle lidt af, så den er stivnet inden fyldet kommer i.

3
Done

Fyld

I en tykbundet gryde, bland mel, sukker og salt. Tilføj mælk lidt efter lidt.

4
Done

Opvarm ved medium varme under konstant omrøring indtil det hele koger.
Lad det koge i 2 minutter og tag gryden af varmen.

5
Done

Bland en smule af den varme creme i æggeblommerne.

6
Done

Rør rundt og hæld derefter æggeblommerne i den varme creme.

7
Done

Rør kraftigt i cremen i 2 minutter. Tilsæt smør og vanilje ekstrakt og rør i cremen

8
Done

Læg bananskiverne i den bagte tærtebund. Hæld vaniljecremen over. Bag i 30-35 minutter ved 175 grader.

Stefan

Madentusiast med speciale i alt fra den gyldne brønd til alt der spises med pinde. Autodidakt - men har været i lære siden barnsben. Siger aldrig nej til en IPA, en rød bøf eller en udfordring!

previous
Corn chowder
next
Amerikanske Pandekager
previous
Corn chowder
next
Amerikanske Pandekager

Tilføj din kommentar

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function shell_exec() in /customers/6/0/3/eatmysports.dk/httpd.www/wp-content/themes/neptune-by-osetin/footer.php:2 Stack trace: #0 /customers/6/0/3/eatmysports.dk/httpd.www/wp-includes/template.php(810): require_once() #1 /customers/6/0/3/eatmysports.dk/httpd.www/wp-includes/template.php(745): load_template('/customers/6/0/...', true, Array) #2 /customers/6/0/3/eatmysports.dk/httpd.www/wp-includes/general-template.php(92): locate_template(Array, true, true, Array) #3 /customers/6/0/3/eatmysports.dk/httpd.www/wp-content/themes/neptune-by-osetin/single-osetin_recipe.php(792): get_footer() #4 /customers/6/0/3/eatmysports.dk/httpd.www/wp-includes/template-loader.php(106): include('/customers/6/0/...') #5 /customers/6/0/3/eatmysports.dk/httpd.www/wp-blog-header.php(19): require_once('/customers/6/0/...') #6 /customers/6/0/3/eatmysports.dk/httpd.www/index.php(17): require('/customers/6/0/...') #7 {main} thrown in /customers/6/0/3/eatmysports.dk/httpd.www/wp-content/themes/neptune-by-osetin/footer.php on line 2