Ingredienser
-
8 spsk Sirup
-
8 skiver Bacon
-
1 liter Vaniljeis
-
250 ml Sødmælk
-
Flødeskum
Fremgangsmetode
Bacon Milkshake… Behøver vi sige mere?
Bacon Milkshaken er en kult-klassisker! Vi har lavet en video der guider dig til at lave denne greasy dessert!
Alle ingredienser der bliver brugt i videoen, kan købes hos MENY i Rotunden i Hellerup.
[su_youtube_advanced url=”https://youtu.be/NyfC6zSQgx0″] [su_box title=”Kunne du lide denne opskrift? “]Husk at du altid kan finde vores youtube-kanal her – Husk at abonnere, hvis du vil have de seneste videoer direkte i dit feed! [/su_box]
Steps
1
Done
|
Start med forvarme din ovn ved 200 grader. |
2
Done
|
Imens ovnen varmer op, ligger du 3-4 stykker bacon op på en bageplade. Med en pensel eller en ske, kommer du nu sirup på den øverste side at din bacon. Bag dem bagefter sprøde i ovnen i 10-15 min. Hold øje med at de ikke brænder på! |
3
Done
|
Imens dine 4 baconskiver er i ovnen, steger du de sidste 4 baconskiver sprøde på en pande. |
4
Done
|
Når dine baconskiver begynder at være stegt færdig, tilføjer du 6 spsk. sirup til panden, og lader stå på varmen i par minutter. Vend bacon stykkerne i sirupen |
5
Done
|
Efter et par minutter sætter du panden til side, og lader siruppen stå og trække baconsmag i 10-15 minutter. |
6
Done
|
Når din baconsirup er færdig, tager du baconen ud af panden, og hakker det fint. Sæt din baconsirup til side. Den skal du bruge om lidt. |
7
Done
|
Nu skal til at lave din milkshake. Start med at hælde din mælk i en blender, og tilføj dine baconsirup. Blend nu ved medium hastighed til er blandet godt. |
8
Done
|
Tilføj nu din is lidt af gangen, og blend ved svag styrke, til det hele er godt blandet og har en tyk konsistens. Tilføj derefter dine hakkede baconstykker, og blend igen. Når milkshaken har den rette konsitens serverer du den med det samme. Velbekomme! |