Ingredienser
-
Armadilloæg
-
12 Friske Jalapenos
-
150g Cheddar (mild)
-
500g Hakket kalv og flæsk
-
1 Æg
-
100g Revet cheddar
-
50g Hvedemel
-
1 tsk Knust chili
-
1 tsk Røget Paprika
-
1 tsk Spidskommen
-
1 tsk Hvidløgspulver
-
1 tsk Løgpulver
-
1 tsk Salt
-
1 tsk Peber
-
Coating
-
3 Æg
-
150g Rasp
-
Til stegning
-
1 liter Neutral olie
-
"REDEN"
-
2 dåser Bønner
-
1 dåse Majs
-
1 bundt Frisk Koriander
-
3 Avocado
-
2 Rød peberfrugt
-
1 Rødløg
-
1 skvæt Neutral olie
-
1 skvæt Limesaft
-
Blue Cheese Dressing
-
1 Pakke Gorgonzola
-
1 bøtte Creme fraiche
-
Et skævt Citronsaft
-
Salt + peber
Fremgangsmetode
Elsker du chili cheese tops? Så har vi opskriften på hvordan man laver dem i Texas!
Armadilloæg i rede, er slet ikke hvad det lyder til. Faktisk langt fra! Vi har at gøre med en klassisk ret fra Texas, som vi har givet vores bud på. Ostefyldte jalapenos svøbt i frikadelle og paneret med rasp, giver den perfekte snack til din og dine venners sportsaften! Som rede har vi sammensat en lækker texansk bønnesalat med avokado, bønner, løg og meget mere !
Følg opskriften og oplev en smagsbølge fra USAs “Lone State” skylle ind over dig !
Velbekomme y’all!
Steps
1
Done
|
BLUE CHEESE DRESSINGDin blue cheese dressing har godt af at stå på køl inden brug. Så start med at lave den. |
2
Done
|
BLUE CHEESE DRESSING |
3
Done
|
ARMADILLOÆG |
4
Done
|
ARMADILLOÆG |
5
Done
|
ARMADILLOÆGNu skal du udhule dine jalapenos. Skær toppen af, frigør kerner, skyld efter med vand, og læg den udhulede krop og top til side. Fortsæt denne proces. |
6
Done
|
ARMADILLOÆG |
7
Done
|
ARMADILLOÆG |
8
Done
|
ARMADILLOÆG |
9
Done
|
ARMADILLOÆG |
10
Done
|
ARMADILLOÆG |
11
Done
|
ARMADILLOÆGBag dem ved 175 grader varmluft i 35-40 minutter. |
12
Done
|
REDENSkyl bønnerne grundigt i koldt vand, for at fjerne dåsesmagen. |
13
Done
|
REDENNår dine Armadillo æg er færdige, så læg dem nænsomt på toppen af din "rede" - så er det næsten ligesom at være i Texas! |
14
Done
|
VELBEKOMME Y'ALL! |