0 0
CHILI-DOGS – SUPER BOWL SPECIAL

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredienser

Adjust Servings:
Kødsovs
500 gram Hakket oksekød
0,5 liter Budweiser øl
2 spsk Frank's Hot Sauce
2 spsk Smør
1 dl Ketchup
2 hakket fed Hvidløg
1 tsk Knust chili
1 spsk Røget Paprika
1 spsk Spidskommen
1 spsk Hvidløgspulver
1 tsk Cayennepeber
Smag til med Salt + peber
Resten
6 Pølser
6 brioche Pølsebrød
4 Friske Jalapenos
1 fint hakket Rødløg
Sennep Brug gerne "French's" for den klassiske smag og farve

CHILI-DOGS – SUPER BOWL SPECIAL

Køkken:

Folket har talt! Disse Chili-Dogs er det nye must-have til Super Bowl!

  • 1 time
  • Personer 4
  • Middel

Ingredienser

  • Kødsovs

  • Resten

Fremgangsmetode

Share

Super Bowl og mad hører sammen som pølser og brød. Og det er faktisk præcis det, som vores Super Bowl chili dogs består af. Med denne opskrift sikrer du, at alle dine gæster aldrig vil glemme din Super Bowl fest!

Super Bowl og greasy mad er bare uadskilleligt, og det samme er pølser og brød, så vi har udviklet nogle amerikansk inspirerede chili-dogs, som vil gøre din Super Bowl uforglemmelig. Hemmeligheden ligger selvfølgelig i vores legendariske chili/kødsovs, som skal sætte kronen på værket. Den er spicy, men stadigvæk så fuld af smag og varme af det bliver svært at stoppe igen.

Vi har selvfølgelig også en opskrift på vores egne hjemmelavede briochebrød, så hvis du vil gå “all-in”, så kan vi hjælpe dig hele vejen!

Hjemmelavede burgerboller / Hotdogbrød

Glædelige Super Bowl kamp! Det er årets fest, nyd den!

Velbekomme

 

Steps

1
Done

KØDSOVS

Start med at stege dit kød af i en tykbundet gryde. Sæt din gryde på komfuret, tilføj olie og lidt smør og skru op for varmen. Når der begynder at komme god varme på, tilføjer du dit hakkede oksekød. Steg det nu af ved høj varme i et par minutter, og skru derefter lidt ned for varmen.

2
Done

KØDSOVS

Tilføj nu dit hakkede hvidløg og chili. Lad det stege godt af med kødet, så det rigtigt kan afgive smag. Undervejs tilføjer du din røget paprika, hvidløgspulver, spidskommen og cayenne. Vend kødet i alle krydderierne.

3
Done

KØDSOVS

Når dit kød er stegt godt af i krydderierne, hælder du hele din øl ned i gryden.

4
Done

KØDSOVS

Tilføj din hotsauce, ketchup og din smør til gryden, og lad det komme op og koge.

5
Done

KØDSOVS

Så snart indholdet af gryden er kommet op og koge, skruer du ned på medium varme, så det kan stå og småsimre. Lad nu din sovs stå og koge ind, og samle smag i minimum 1 time. Faktisk gerne længere, hvis du har tid. Husk at røre rundt i gryden en gang imellem. Smag til undervejs med krydderierne, og eventuelt lidt sukker.

6
Done

TILBEREDNING AF PØLSER

Når der er cirka 20 minutter til servering, kan du begynde at stege dine pølser.
Det gør du ved at starte med høj varme på panden. Kom godt med olie og smør på. Vend dine pølser med en tang, og lad den få lidt farve på siderne. Derefter skruer du ned til svag-middel varme, så pølserne IKKE sprækker. Det er vigtigt at holde på fedtet, så pølserne ikke bliver tørre. Så giv dem hellere lidt længere tid på panden, men ved svagere varme og godt med smør. Du kan høre at pølserne er på bristepunktet når de begynder at "synge" - der kommer en lille hyletone.

Meningen er at du skal give dem farve på alle sider, så den bliver sprød, ikke mere.

7
Done

TÆND OVEN OG SÆT BRØDET I OVEN

Hvis du har købt færdiglavet brioche pølsebrød, så er det ved at være tid til at varme dem. Tænd ovnen på 175 grader varmluft. Dine brød skal kun have ganske få minutter, så vent med at komme dem ind, indtil til du er klar til at servere.

8
Done

GØR DINE GRØNTSAGER KLAR

Du skal skære dine jalapenos i skiver, og hakke dit rødløg fint, så det er klar til at toppe din hot dog.

9
Done

VELBEKOMME!

Nu har du lavet alle elementerne til din hotdog. Så nu er det bare at samle den.

Det gør du ved at komme pølsen i brødet, top med kødsovs, jalapenos i skiver, fint hakket rødløg og top med sennep.

Velbekomme!

Marc Skafte

NFL og NBA nørd til fingerspidserne! Gul klud skribent og uddannet i amerikanske studier ved SDU. Så lidt kulturel interesse er der da også.. Elsker greasy mad, alt med ost og de lilla vikinger! Så nårh ja, SKOL VIKINGS! (duduuuu)

previous
Deep Fried Chicken – Juleudgave
galette
next
Galette Alá Pascal – Som man laver dem i Bretagne
previous
Deep Fried Chicken – Juleudgave
galette
next
Galette Alá Pascal – Som man laver dem i Bretagne

Tilføj din kommentar

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function shell_exec() in /customers/6/0/3/eatmysports.dk/httpd.www/wp-content/themes/neptune-by-osetin/footer.php:2 Stack trace: #0 /customers/6/0/3/eatmysports.dk/httpd.www/wp-includes/template.php(810): require_once() #1 /customers/6/0/3/eatmysports.dk/httpd.www/wp-includes/template.php(745): load_template('/customers/6/0/...', true, Array) #2 /customers/6/0/3/eatmysports.dk/httpd.www/wp-includes/general-template.php(92): locate_template(Array, true, true, Array) #3 /customers/6/0/3/eatmysports.dk/httpd.www/wp-content/themes/neptune-by-osetin/single-osetin_recipe.php(792): get_footer() #4 /customers/6/0/3/eatmysports.dk/httpd.www/wp-includes/template-loader.php(106): include('/customers/6/0/...') #5 /customers/6/0/3/eatmysports.dk/httpd.www/wp-blog-header.php(19): require_once('/customers/6/0/...') #6 /customers/6/0/3/eatmysports.dk/httpd.www/index.php(17): require('/customers/6/0/...') #7 {main} thrown in /customers/6/0/3/eatmysports.dk/httpd.www/wp-content/themes/neptune-by-osetin/footer.php on line 2