Ingredienser
-
PølserGerne nogle gode fra slagteren. Det er jo DeLuxe hotdogs vi laver, ikk?
-
Brød
-
Hjemmelavede ristede løg
-
4 Løg
-
1 liter fritureolie
-
Hjemmelavede syltede agurker og rødløg
-
250 ml Æble Cider Eddike
-
2 dl Sukker
-
250 ml Vand
-
1 spsk Peberkorn
-
1 tsk Nelliker
-
1/2 tsk Chili
-
4 stk Laurbærblade
-
1 tsk Salt
-
et skvæt Cognac
-
Ekstra
-
Sennep & Ketchup
Fremgangsmetode
Der er bare ikke noget som stemningen fra stadion. Man sidder og ser sit favorithold, mens man nyder sine gode venners selskab, en kold øl eller sodavand og selvfølgelig en klassisk stadionpølse. Det er der bare ikke noget der slår! Derfor har vi besluttet os for, at “peppe” den klassiske hotdog lidt op, for livet er da for kort til nøjes.. ikke?
Du fortjener det bedste! Også den bedste stadionpølse, så derfor har Eat My Sports været i køkkenet for at skabe den helt perfekte stadionpølse, med det hele!
Vi giver dig opskriften på være lækre briochebrød, vores egene syltes agurker og rødløg, hjemmelavede ristede løg, samt råd til hvordan du steger din pølse bedst!
Følg opskriften lige nedenunder. Du vil ikke fortryde det!
God kamp.
Kunne du også tænke dig at spise de samme brød vi har i opskriften her? Så skal du bare læse med her:
Du finder nemlig opskriften på vores lækre briochebrød lige her!
Steps
1
Done
|
BrødHvis du selv vil bage dit pølsebrød, skal du starte med det. Du finder vores opskrift på det bedste briochebrød lige her: Brioche opskrift |
2
Done
|
Syltede agurker og rødløg |
3
Done
|
Syltede agurker og rødløg |
4
Done
|
Syltede agurker og rødløg |
5
Done
|
Syltede agurker og rødløg |
6
Done
|
Syltede agurker og rødløg |
7
Done
|
Syltede agurker og rødløgLad nu dine agurker og løg stå og trække smag. Så længe som muligt, men gerne mindst 1 time. |
8
Done
|
Ristede løgStart med at varme din olie op til 170 grader. |
9
Done
|
Ristede løg |
10
Done
|
Ristede løg |
11
Done
|
Ristede løg |
12
Done
|
Ristede løg |
13
Done
|
PølserTilberedningen af dine pølser vil varierer efter hvilken type pølser du bruger. Er det forkogt? Er de rå? Det kan du læse på pakken, eller spørge din slagter om. Et gennemgående råd er dog, at bruge en tang til håndteringen af dem, og IKKE en gaffel. Hvis du prikker hul på pølsen forsvinder meget af saften, og det er synd. Så prøv og også at undgå at de sprækker under tilberedningen. Det går du ved at starte med at give hård varme, og derefter skrue ned på lav-medium varme, og lade dem stege i olie. På den måde kan du styre det, og beholde det saftige kød. Når pølserne "synger" er de lige ved at være på kanten til at sprække, så der skal du være ekstra opmærksom. De pølser vi bruger her er rå, og skal derfor have lidt længere stegetid. De får en hård høj varme til at starte med for at give en stege skorpe, derefter får de lav varme i 10-12 minutter. |
14
Done
|
God appetit! |