0 0
Trelags Burrito dip

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredienser

Adjust Servings:
250g Hakket oksekød
1 dåse Flåede tomater
1 lille dåse Tomat Pasta
Revet cheddar
Oregano
Hot Sauce
Kogte Ris
Refried Beans
3 dåser Bønner
4 fed Olivenolie
4 fed Hvidløg
1 hel Frisk chili
2 tsk Spidskommen
1 tsk Limesaft
Salt + peber
Nacho chips til servering

Trelags Burrito dip

Til de spicy snacks!

Lag på lag på lag!

  • 50min
  • Personer 4
  • Middel

Ingredienser

  • Refried Beans

  • Nacho chips til servering

Fremgangsmetode

Share

Hvem siger at burritofyld ikke kan bruges som dip?

I hvert fald ikke os!

Næh, vi er faktisk store tilhængere af denne lækre dip, der ikke bare har sin inspiration fra Burritoen, men også består af hele 3 lag!

Fantastisk hvis man ikke kan bestemme sig for hvad man skal dippe i 😉

Til denne opskrift skal du bruge Refried Beans – det kan man købe i nogle supermarkeder, men vi kan klart anbefale at lave det selv! Det er super nemt, og vi har en lækker opskrift på Refried Beans lige her.

Steps

1
Done

Start med at lave refried beans. Opskriften til denne finder du i toppen af opskriften.
Når de er færdige, presser du dem ud i bunden på et tomt fad, så de kan agere bund i din ret.

2
Done

Kog i mellemtiden dine ris, efter den viste anvisning på pakken.
Efter at dine ris har kogt færdigt, tilføjer dem som et mellem lag, oven på dine bønner.

3
Done

Nu kan du gå igang med at stege kødet. Start med at brune det af med olie og hvidløg på en pande. Når kødet er brunet, tilsætter du en dåse tomat pure og en dåse hakkede tomater.

4
Done

Det hele skulle efter kort tid gerne komme til at se sådan her ud

5
Done

Da tomaterne og kødet godt kan overtage meget af smagen fra dine krydderier, kan du med fordel give det hele en omgang mere, og tilsmage med spidskommen, chili eller eventuelt en hotsauce. Husk at det godt med være stærkt.

6
Done

Når du har krydret dit kød, skål det hældes oven på dine rise, og danne et toplag, på din ret.

7
Done

Afslut nu med revet ost, og oregano krydderi.

8
Done

Nu er det færdige fad, klar til at komme i ovnen.

9
Done

Når din ret har været i ovnen, i ca. 15-20 minutter, er den klar til servering. Hold øje med din ret i ovnen, og hvis du bedømmer at den er hurtigere færdig, eller skal havde længere tid, kan det sagtens være rigtigt. Tilbedredningtiden afhænger meget af din ovn. Et godt tip er at holde øje med den ost, og sørge for at den ser sprød ud, men ikke bliver brændt.

10
Done

Du kan må fordel skære lidt friske forårsløg, og pynte med dem på toppen.
Nu er du klar til at spise dine nachos med et lækker dipfyld!
God appetit!

Stefan

Madentusiast med speciale i alt fra den gyldne brønd til alt der spises med pinde. Autodidakt - men har været i lære siden barnsben. Siger aldrig nej til en IPA, en rød bøf eller en udfordring!

previous
Buffalo “Hot Legs”
next
Philly Cheesesteak
previous
Buffalo “Hot Legs”
next
Philly Cheesesteak

Tilføj din kommentar

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function shell_exec() in /customers/6/0/3/eatmysports.dk/httpd.www/wp-content/themes/neptune-by-osetin/footer.php:2 Stack trace: #0 /customers/6/0/3/eatmysports.dk/httpd.www/wp-includes/template.php(810): require_once() #1 /customers/6/0/3/eatmysports.dk/httpd.www/wp-includes/template.php(745): load_template('/customers/6/0/...', true, Array) #2 /customers/6/0/3/eatmysports.dk/httpd.www/wp-includes/general-template.php(92): locate_template(Array, true, true, Array) #3 /customers/6/0/3/eatmysports.dk/httpd.www/wp-content/themes/neptune-by-osetin/single-osetin_recipe.php(792): get_footer() #4 /customers/6/0/3/eatmysports.dk/httpd.www/wp-includes/template-loader.php(106): include('/customers/6/0/...') #5 /customers/6/0/3/eatmysports.dk/httpd.www/wp-blog-header.php(19): require_once('/customers/6/0/...') #6 /customers/6/0/3/eatmysports.dk/httpd.www/index.php(17): require('/customers/6/0/...') #7 {main} thrown in /customers/6/0/3/eatmysports.dk/httpd.www/wp-content/themes/neptune-by-osetin/footer.php on line 2