Ingredienser
-
250g Hakket oksekød
-
1 dåse Flåede tomater
-
1 lille dåse Tomat Pasta
-
Revet cheddar
-
Oregano
-
Hot Sauce
-
Kogte Ris
-
Refried Beans
-
3 dåser Bønner
-
4 fed Olivenolie
-
4 fed Hvidløg
-
1 hel Frisk chili
-
2 tsk Spidskommen
-
1 tsk Limesaft
-
Salt + peber
-
Nacho chips til servering
Fremgangsmetode
Hvem siger at burritofyld ikke kan bruges som dip?
I hvert fald ikke os!
Næh, vi er faktisk store tilhængere af denne lækre dip, der ikke bare har sin inspiration fra Burritoen, men også består af hele 3 lag!
Fantastisk hvis man ikke kan bestemme sig for hvad man skal dippe i 😉
Til denne opskrift skal du bruge Refried Beans – det kan man købe i nogle supermarkeder, men vi kan klart anbefale at lave det selv! Det er super nemt, og vi har en lækker opskrift på Refried Beans lige her.
Steps
1
Done
|
|
2
Done
|
|
3
Done
|
|
4
Done
|
|
5
Done
|
Da tomaterne og kødet godt kan overtage meget af smagen fra dine krydderier, kan du med fordel give det hele en omgang mere, og tilsmage med spidskommen, chili eller eventuelt en hotsauce. Husk at det godt med være stærkt. |
6
Done
|
|
7
Done
|
|
8
Done
|
|
9
Done
|
Når din ret har været i ovnen, i ca. 15-20 minutter, er den klar til servering. Hold øje med din ret i ovnen, og hvis du bedømmer at den er hurtigere færdig, eller skal havde længere tid, kan det sagtens være rigtigt. Tilbedredningtiden afhænger meget af din ovn. Et godt tip er at holde øje med den ost, og sørge for at den ser sprød ud, men ikke bliver brændt. |
10
Done
|