Ingredienser
-
8 Bagekartofler
-
8 skiver Bacon
-
2 spsk Olivenolie
-
2 kopper Revet cheddar
-
8 spsk Creme fraiche
-
Til pynt Frisk Purløg
-
Salt + peber
Fremgangsmetode
Fyldte kartofler er bare superlækkert!
Som snack eller tilbehør til en stor fed steak – disse potato skins er fantastiske uanset hvad!
Denne opskrift er meget nem at gå til og dine venner vil elske dig for den. Du kan lave dine potato skins enten i ovnen og mikrobølgeovnen. Men de bliver altså bedst i en almindelig ovn. I opskriften står der “kop”. Det er et typisk amerikansk mål, og svarer nogenlunde til et sennepsglas eller en stor kaffekop.
Kunne du lide denne opskrift på fyldte kartofler? Husk at du altid kan finde vores youtube-kanal her – samt finde flere opskrifter her.
Steps
1
Done
|
Varm ovnen op til 225 grader. |
2
Done
|
Prik kartoflerne med en gaffel og bag dem møre – 45 til 60 minutter. |
3
Done
|
Brug en ske til at tage “kartoffel-kødet” ud af skrællerne. |
4
Done
|
Fyld en cm. olie i en høj pande og opvarm ved høj varme. |
5
Done
|
Kom dine skins ned i olien med skindsiden nedad. |
6
Done
|
Læg dine skins i en bradepanden med skindsiden nedad |
7
Done
|
Stil ind i ovnen og bag dem indtil osten bobler og begynder at brune let. |
8
Done
|
Tag dine skins ud af ovnen. Giv dem lidt salt og peber |
9
Done
|
Server med creme fraiche, hakket purløg og måske endda guacamole. |