Ingredienser
-
Crab Cakes
-
2 Æg
-
2 Æggehvider
-
2 stængler BladselleriFinthakket
-
3 ForårsløgFinthakket
-
1 HvidløgFinthakket
-
1 tsk Hot Sauce
-
1/2 revet Citronskal
-
360g KrabbekødGerne frisk krabbekød, ellers fra dåse
-
20 stk SaltkiksF.eks. TUC kiks
-
1 ToastbrødTørt, knust til krummer
-
0,6 dl Hvedemel
-
1/4 tsk Salt
-
1/4 tsk Paprika
-
0,8 dl Olivenolie
-
Pecan-baked Laks
-
3 spsk Dijon sennep
-
3 spsk Smeltet smør
-
4 tsk Honning
-
1 skive Toastbrød
-
1,2 dl Pecan NødderHakkede
-
3 tsk Frisk persilleHakket
-
6 fileter Laksá ca. 125g pr. stk.
-
Salt + peber
Fremgangsmetode
Elsker du mad og NFL, og er du Seattle Seahawks fan? Så læs med her!
Der er intet som mad og NFL! Seattles beliggenhed ud mod The North Pacific giver rig mulighed for at nyde af havets goder og der er således en stor fiskeindustri i byen. Flere udnævner laksen som Seattles signaturmad, men også muslinger og andre skaldyr er kendetegnet for byen.
En rigtigt “Seahawks-middag” kunne derfor fint bestå af fisk og eller skaldyr.
Vil du have mere mad og NFL? Husk at du altid kan finde vores youtube-kanal her – samt finde flere opskrifter her.
Steps
1
Done
|
Crab CakesPisk æg og hvider luftige og rør selleri, forårsløg, hvidløg, hot sauce og citronskal i. |
2
Done
|
Bland mel, salt og paprika i en dyb tallerken. |
3
Done
|
Del krabbefarsen i 6 lige store portioner og form det til kugler (knug dem evt. lidt, så de drænes for overskydende væske) og tril dem i melet. Denne øvelse kan være lidt besværlig, da farsen ikke hænger så godt sammen, men det betaler sig. |
4
Done
|
Læg kuglerne på en tallerken, dæk dem til og sæt dem i køleskabet i 30 min. |
5
Done
|
Varm olien i en pande, læg forsigtigt kuglerne i den varme olie og pres dem let flade med en gaffel. Steg dem gyldne, ca. 5 min pr. side. |
6
Done
|
Serveres som appetizer, snack eller som hovedret sammen med brød og en lille lækker frisk salat. |
7
Done
|
Pecanbaked LaksSmelt smørret og bland det med sennep og honning. |
8
Done
|
Smuldr toastbrødet og bland det med de hakkede pecannødder og persillen. |
9
Done
|
Fjern skindet fra laksen ved at tage en skarp kniv og skære langs skindet, skyl laksen og dup den tør. |
10
Done
|
Læg filetterne i et ildfast fad, smør dem med sennepsblandingen og drys med pecannøddeblandingen. |
11
Done
|
Bag i ovnen ved 200C i 10 – 15 min til kødet skrifter farve og laksen flager. |