0 0
[su_youtube_advanced url="https://youtu.be/JRp-DFNlk9Y"]

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredienser

Adjust Servings:
Andefritter
Andefedt
Bagekartofler
fritureolie
Salt Eksperimenter gerne med krydderier også
Primanti Sandwich
Brød Italian-style
Tomater
Kål
Ost Provolone
Kødpålæg Denne sandwich kan indeholde alle former for kødpålæg - vi gik efter sprængt oksbryst og kyllingpålæg
Olivenolie
Hvidvinseddike
Mayonnaise

Primanti Bro’s Sandwich – Elming og den jyske burger!

Køkken:

Kender du ikke den jyske burger?

  • 2 timer
  • Personer 4
  • Middel

Ingredienser

  • Andefritter

  • Primanti Sandwich

Fremgangsmetode

Share

Primanti Bro’s Sandwich! Denne klassiker fra Pittsburgh er intet mindre end genial – den er nemlig fyldt med sprøde pomfritter! Se med i TV-køkkenet.

Primanti sandwich er så lækker, at den bare skal prøves! I vores opskrift ligger vi fokus på kvalitet, så vi laver selvfølgelig vores egne “luksus fritter”. Så hvis du har lyst til at prøve en lækker sandwich, eller bare lave dine egene pomfritter, så er der ingen vej uden om denne ret!  Den er super lækker og sjov at lave!

Tag med os i TV-køkkenet, så hjælper vi dig hele vejen!

[su_youtube_advanced url=”https://youtu.be/JRp-DFNlk9Y”]

[su_box title=”Kunne du lide denne opskrift? “]Husk at du altid kan finde vores youtube-kanal her – Husk at abonnere, hvis du vil have de seneste videoer direkte i dit feed! [/su_box]

Steps

1
Done

Andefritter

Start med at skære dine bagekartofler ud til pomfritter. Kom dem derefter et i fad med koldt vandt. De skal ligge der i minimum en time, så stivelsen kan trække ud.

2
Done

Andefritter

Derefter varmer du dit andefedt op i en gryde. Du skal ramme en temperatur på mellem 130 og 140 grader. Tilbered nu dine pomfritter i andfedtet. Husk kun komme få i af gangen, og hold øje med at temperaturen forbliver hvor den skal.  De er færdige, når de er gyldne og møre - ca. 3-4 min efter størrelse.

3
Done

Andefritter

Læg dine andestegte fritter op i et fad med bagepapir i bunden, og kom dem derefter på køl eller frys i minimum en time. De har ligget længe nok, når der er dannet en fedthinde rundt om pomfritten.

4
Done

Andefritter

Varm så noget fritureolie op til 190-200 grader og tilføj dine pomfritter. Igen, sørg for at tilføj få af gangen, og at temperaturen ikke løber løbsk. Det er vigtigt, at alle dine pomfritter får et "varmechock" hvis de skal blive sprøde. 

Tilbered dem i 1-2 minutter indtil de er sprøde. Kom dem derefter op på en brædepande med bagepapir på. Er de ikke sprøde, så kan du altid give dem en tur til i frituren. 

5
Done

Andefritter

Kom nu pomfritterne ind i forvarmet ovn, og hold lågen lidt på klem. Nu kan du lave resten af din sandwich, mens at de holder sig varme. Kom salt eller krydderier på dem lige inden servering.

6
Done

Primanti Ssandwich

Når du skal du lave din sandwich, starter du med din simple "slaw". Og det er simpelt. Finhak noget hvidkål og kom det op i en skål. Tilføj derefter olivenolie, hvidvinseddike og salt. Det er det hele, så skal det bare blandes godt sammen. Se evt videoen i toppen.

7
Done

Primanti Ssandwich

Nu er det bare at samle din sandwich. Brødet serveres koldt, så det er bare at komme lidt mayo på i bunden, et godt lag kødpålæg, nogle skiver ost, pomfritter, slaw, tomaterskiver, også toppen på! Så er du klar til at spise som de gør i Pittsburgh!

Marc Skafte

NFL og NBA nørd til fingerspidserne! Gul klud skribent og uddannet i amerikanske studier ved SDU. Så lidt kulturel interesse er der da også.. Elsker greasy mad, alt med ost og de lilla vikinger! Så nårh ja, SKOL VIKINGS! (duduuuu)

previous
Seattle Cream Cheese Hotdog
next
Fish N’ Chips
previous
Seattle Cream Cheese Hotdog
next
Fish N’ Chips

Tilføj din kommentar

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function shell_exec() in /customers/6/0/3/eatmysports.dk/httpd.www/wp-content/themes/neptune-by-osetin/footer.php:2 Stack trace: #0 /customers/6/0/3/eatmysports.dk/httpd.www/wp-includes/template.php(810): require_once() #1 /customers/6/0/3/eatmysports.dk/httpd.www/wp-includes/template.php(745): load_template('/customers/6/0/...', true, Array) #2 /customers/6/0/3/eatmysports.dk/httpd.www/wp-includes/general-template.php(92): locate_template(Array, true, true, Array) #3 /customers/6/0/3/eatmysports.dk/httpd.www/wp-content/themes/neptune-by-osetin/single-osetin_recipe.php(792): get_footer() #4 /customers/6/0/3/eatmysports.dk/httpd.www/wp-includes/template-loader.php(106): include('/customers/6/0/...') #5 /customers/6/0/3/eatmysports.dk/httpd.www/wp-blog-header.php(19): require_once('/customers/6/0/...') #6 /customers/6/0/3/eatmysports.dk/httpd.www/index.php(17): require('/customers/6/0/...') #7 {main} thrown in /customers/6/0/3/eatmysports.dk/httpd.www/wp-content/themes/neptune-by-osetin/footer.php on line 2