Ingredienser
-
Pølser
-
4 Pølser
-
1 ØlVi anbefaler Ale No. 16 el.lign.
-
1 Løg
-
Salvie
-
Smør
-
Bløde Løg
-
4 Løg
-
100g Smør
-
Et stænkt HvidvinseddikeDu kan evt. bruge noget af øl-vandet fra pølserne i stedet
-
Salt + peber
-
Til at samle din hotdog
-
4 JalapenosRå, skåret i skiver
-
4 PølsebrødGerne Brioche
-
1 pakke Cream Cheese
-
Til pynt Purløg
-
Til pynt Sennep
Fremgangsmetode
Seattle Cream Cheese Hotdog! Lækker cream cheese, bløde løg, stegte jalapenos, sennep og ale-porcherede pølser!
Seattle cream cheese hotdog er en lækker ret fra Seattle. Den har nærmest levet et parløb på grunge musikken, og bliver stadig solgt ved koncerter og som en “late night” snack. Vi har givet retten et twist og pocheret vores pølser i øl! Så hvis du har lyst til at prøve en lækker hotdog, er der ingen vej uden om denne ret! Det er super lækkert og sjovt at lave!
Tag med os i TV-køkkenet, så hjælper vi dig hele vejen!
[su_youtube_advanced url=”https://youtu.be/hxcoU9WfNRE”]
[su_box title=”Kunne du lide denne opskrift? “]Husk at du altid kan finde vores youtube-kanal her – Husk at abonnere, hvis du vil have de seneste videoer direkte i dit feed! [/su_box]
Steps
1
Done
|
Start med at skære dit løg - evt to løg - i store stykker. Kom dem i en dyb gryde, og tilsæt din øl samt salvie. Få det nu op og koge. |
2
Done
|
Når din ølblaninding koger, tilsætter du dine pølser og skruer ned for varmen. Lad dem nu stå ved svag varme - lige under kogepunket - i 15-20 min. Hold øje med at de ikke får for meget varme og sprækker! Når pølserne har nok tid, tager du dem af varmen, men lader dem ligge i vandet i 20-30 min. |
3
Done
|
Imens dine pølser tilbereder i øllen, kan du begynde på dine bløde løg. Tag en god klat smør, og lad det smelte på en varm pande. Tilsæt dine løg i halve ringe, og lad dem tilberede i smørret. |
4
Done
|
Når dine løg så småt begynder at få farve, tilsætter du lidt af øllen fra pølserne. Du kan og "deglaze" med lidt hvidvin eller noget hvidvins eddike blandet op med lidt vand. |
5
Done
|
Når dine løg er bløde og karameliseret tager du dem af varmen, og sætter dem til side. |
6
Done
|
Nu skal du stege dine pølser. Det gør du i smør og ved svag-middel varme, så pølserne IKKE sprækker. Det er vigtigt at holde på fedtet, så pølserne ikke bliver tørre. Så giv dem lidt længere tid på panden, men ved svagere varme og godt med smør. Du kan høre at pølserne er på bristepunktet når de begynder at "synge" - der kommer en lille hyletone. Meningen er at du skal give dem farve på alle sider, så den bliver sprød, ikke mere. Du kan evt bruge den pande du stegte løg på. Der bør være fedtstof tilbage. |
7
Done
|
Imens kan du stege dine jalapenos. Det foregår på en pande med olie og lidt højrere varme end til pølserne. Du skal ikke blive forskrækket over at den grønne varme forsvinder og bliver grå/sort. Det er meningen. Steg dem til de er bløde, og stadig har lidt grøn farve. |
8
Done
|
Nu har du lavet alle elementerne til din hotdog. Så nu er det bare at samle den. Det gør du ved at smørre cream cheese på dit varme pølsebrød, komme pølsen i, godt med bløde løg, lidt jalapenos i skiver, og top med sennep. Velbekomme! |